Zavirovaný index administrace

Dobrý den
Můj rezidentní antivirus objevil ,že index u administrace pro nahrávání souborů je zavirovaná.Buhužel mě to teď nikam nepustí ,tak jse pěkně nahranej :-(
Info o infekci:
# Typ chyby: Upozornění na virus
# Jméno viru:
# Chybový kód: -19
# Požadované URL: /index.php
# Požadovaná metoda HTTP: POST
# Požadovaný typ obsahu: text/html
# Požadovaná IP: 195.122.194.240
hm, zajimavy...
no co, nezbyva ti nez pouzit normalniho ftp klienta. navod je treba na faq.webzdarma.cz
No kdyby to bylo tak jednoduchý,tak klidně .Jenže mám nějakej přísnej antivirus co mi brání v připojení přes FTP ,ale zkusit to můžu ,přece jenom je o delší doba co jsem to zkoušel....No zatim prosím adminy wz ať na to kouknou;-)
Tomáš: X-)))
tak to se povedlo. Zavirovaná webová stránka ...
Pochlub se, co to máš za neúžasný antivirus, ať se mu všichni radši vyhnou.

No a teď na trochu vyšší úrovni:
1) HTML stránka NIKDY zavirovnaná být NEMŮŽE. Může obsahovat různé typy odkazů na stažení virů a podobné havěti, ale nikdy ne přímo stránka.

2) nikdy jsem se nesetkal s tak debilním programem, který by kontroloval vzdálené soubory. Vše co já znám kontroluje pouze to, co se snaží dostat do PC. Pochlub se ať víme co je to zač.

3) Nevím o žádném antiviru, který by blokoval přístup na FTP. Tohle bych spíš viděl na firewall. Mrkni se na FW a povol tam porty 20 a 21.
je to TrustPort http://www.aec.cz/index.php?czech

1) To je PHP stránka
2) Má to i Firewall a ten tyto porty povolené má..přesto nejde

Tak co pobavenej? :-/
Tak budeš muset TrustPort asi nastavit tak, aby to fungovalo. Ono virus bez názvu a s chybovým kódem -19 je divé. Spíš bych tipoval, že ten tvůj antivir/firewall má pěkný bug.

Nebo to můžeš zkusit nahlásit na technické podpoře výrobce.

A taky můžeš TrustPort vypnout nebo odinstalovat.
Tomáš: "1) To je PHP stránka", "Tak co pobavenej? :-/"
Čím dál tím víc. Tvému PC je absolutně jedno, jestli ta stránka má příponu PHP, HTML, ASP, JSP nebo co já vím. Pokud se podíváš na její zdroj, tak to vždy bude "pouhý" HTML (xHTML, XML) kód, který tvému PC nijak ublížit nemůže. Pokud bych ti mohl radit, toho TrustPortu se honem rychle zbav a pořiď si něco pořádného. Pokud ti PC napadl virus Windows, tak celkem dobré freeware jsou: Sunbelt Kerio Firewall + Avast! , pokud jsi blázen do Linuxu, tak si určitě poradíš ... :)
Dobroš už to funguje :o)))