jak vložit povinnou reklamu když se smazal celý kód?

Zdravím,

jak vložit povinnou reklamu když se smazal celý kód?- tento problém nemám já ale kámoška, která si nepřečetla pořádně podmínky a smazala ten kód když jsem ji pak upozornil, že jí můžou smazat tak si vypůjčila reklamu právě z mých stránek jenže zkopírovala i jiné části jako např. verifikační kód,xml atd na což jsem včas přišel a potom to musela smazat.

jak ho má teda obnovit kde najde to ID číslo? nebo přesný celý kód? má to něco společného s tou sql databází? jde to plně obnovit?-moc tomu nerozumím, páč jsem taky začátečník ale podmínky čtu většinou pečlivě abych nepřestřelil.
Kód reklamy se vkládá automaticky (když funguje robot) do stránky při jejím uploadu na server. Takže by mělo stačit znovu nahrát soubor(y) na wz.

Kód je potvora, "když se smazal celý kód?" :-)
Lama: souhlas, kód je tu čím dál tím oprsklejší
Lama: No jak píšu naštěstí to není můj problém uff ale bylo by dobré kdyby se to vyřešilo no :) a čím rychlejc tím lépe .

"když se smazal celý kód?"- no právě píšu, že si nepřečetla podmínky a proto to vymazala celý a teď v tom má guláš, zvlášť když zkopírovala ode mně, že?

ten kód by snad měl být pro všechny stejný ne? akorát změnit to ID číslo které se v tom kódu vyskytuje celkem 3x
minas: a co ji brání to zkopírování zopakovat, když jí poradíš, co kopírovat nemá (jako např. verifikační kód,xml apod.) tak to bude zase OK.

PS: a kde jsi vzal kód ty, nešlo by to u kámošky zopakovat?
ds: já jsem ho tam už měl v základu než jsem coko-liv nahrával jsem měl čistě jen index.html a v něm ta reklama


a to nejde zjistit to ID?

to tu není žádný moderátor? aby také odpověděl?
<HTML>Moderátoři tu jsou, ale ani ty bys tu zadarmo nebyl 24 hodin denně. Zvlášť o víkendu.

ID souvisí s kategorií, ve které je web při registraci zařazen. Osobně nevím, jaké konkrétní ID patří které konkrétní kategorii. Ale pokud se jí kód nevloží při prostém nahrávání stránek na server, pak by si ho mohla zkopírovat z webu, který je ve stejné kategorii jako ten její (např. podle katalogu). Nebo pokud tam už ten kód předtím měla, tak se může kouknout na archive.org, jestli tam není starší verze jejího webu i s bannerem a zkopírovat ten kód případně odtam.</HTML>
díky za odpověď a šlo by použit toto bez postihu? : http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html

tedy může to být v extra stránce?
Už jsem to pochopil vytvoří se ten soubor reklama.html a pak se z nej zkopiruje ten kód do index.html a ten reklama.html se smaže?


Jenže kamarádce se tam pořád nic nezobrazuje, já si to také zkoušel a šlo mi to hned. Proč to nejde jí, dělá snad někde chybu? A nebo ten robot je tak línej a ta reklama se zobrazí až za několik hodin?
<HTML>Na některých doménách je robot opravdu bohužel "línej". Ať kamarádka ten soubor zkouší nahrát opakovaně (čekat, že se banner zničeho nic začne zobrazovat sám, nemá smysl). Pokud se nevloží, tak ať použije kód ze stránky ze stejné kategorie. Nebo lze zvolit na požádání variantu "pouze lišta", kde se bude zobrazovat jen lišta (viz mks.xf.cz), s prostorem 300MB. Lišta se vkládá automaticky, takže by odpadly starosti s tím, že se banner nechce vložit.</HTML>
jestli je robot línej nevím, ale někdy to, než sleze z pece, může trvat i několik týdnů.

Tipnul bych si, že líný bude někdo jiný...
A nechce se reklama zobrazovat třeba hlavně kvůli tomu, že má registrované stránky na doméně czweb.org?

Tak potom tam fakt jedině bude muset zkopírovat nějaký jiný pokud nebude chtít horní lištu.
<HTML>No czweb.org zrovna patří k těm problémovým doménám. Já bych použila kód ze stránky ve stejné kategorii a průběžně bych nějaký čas zkoušela, jestli se mi nevloží můj vlastní kód. Nebo lištu.</HTML>
Mám podobný problém. mám dvoje stránky, oboje ve stejné kategorii. u jedněch sem přehrála celý index a banner teď nemám. zkopírovala jsem kód z druhých stránek. ale úplně celý, i s tim var...něco, moc tomu nerozumím. to vadí?nebo musím zkopírovat jen části?
Jedná se o hladaci.wz.cz?

To bude OK, reklama bývá mezi
<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> začátek, konec

PS: mám tip - zkus tento obrázek:
http://ds.mysteria.cz/PF_2009marketa.jpg

jednak je podstatně menší a pak, nepoužívej ve jménech souborů diakritiku.
Chápu to správně, že je to vánoční motiv a ne psí pohřeb?
Jo tak to jsem zkopčila správně :-), moc díky. A něco s tim ID jak jste řešili, to nic?funguje mi to na obou tak dobrý :-)
Jo díky za tip, zmenším to, ono se to asi dlouho načítá co? jj je to vánoční přání :-). jen to spravuju kámošce, tak tam dám co mi pošle :-).
Jinak moje stránky www.sincere.wz.cz, ale je to taky psí :-)
dle mých poznatků reklama obsahuje ID a GID - je to pravděpodobně rozlišení, které určuje skupinu reklam - nejspíš je to odvozeno od kategorie a podkategorie, která se zadává při registraci - jde tedy o to aby se reklama zaměřená na psy objevila na psích stránkách.
Není to tedy, velmi pravděpodobně, ID, které je přímo spojené s konkrétními stránkami
Super, tak ještě jednou moc dík!