Zrušení stránky?

Zdravim, chtel bych se zeptat kam se podela stranka http://forum-interstrojari.wz.cz ? Stranka byla uzivana jako forum, neobsahovala zadny warez, nebyla uzivana jako skladiste a byla denne pravidelne navstevovana. I reklamy byly v poradku. Takze by me zajimalo co se stalo... kdyz na toto forum chci vstoupit tak prohlizec zobrazi "Chyba 404 - soubor nebyl nalezen" a pres FTP se vubec neda pripojit (TC vypise "login incorrect"). Prosim Vas tedy o vyjadreni. Dekuji.
Moje vyjádření je, že to někdo smáznul :-)
prosim o vyjadreni nekoho inteligentniho a odpovednyho... ne lamy. diky.
Ostatní decentně mlčí. A mlčení znamená souhlas! :-)
Tady se nějakého kompetentního vyjádření nedostanete. Jediná osoba, která může říct co se stalo, je pouze administrátor. Ale ten sem nechodí. Navíc pochybuji, že by to i řekl. Sice při smazání ví, co jste provedl, ale po pár hodinách na to může zapomenout. Takže se můžeme už jen hádát, co bylo příčinou.
<HTML>Admin ví, proč byl web smazán, ale jak už bylo řečeno, tady se nevyjádří. Můj názor je spojování účtů - forum-interstrojari.wz.cz a inter.mysteria.cz (osobně nevidím důvod, proč by fórum mělo mít vlastní doménu).

Jinak web je možné znovu registrovat.</HTML>
s ohledem na zavratnou rychlost jakou bezi phpbb na wz si dovoluji tipnout ze by se toto projevilo o do rychlosti nacitani stranky...

opravdu nectu sahodlouhe romany s nazvy "obchodni podminky" atp. nicmene si troufam tvrdit ze 200MB (nebo kolik) na forum a totez na web snad pro wz neni takova rana, obzvlast kdyz si muze dovolit udrzovat v provozu jiz davno mrtve weby... asi budu stale doufat ze jde o nakej vypadek... a nebo obetuju par kacek za kvalitni sluzby :p (nic proti ;) )
<HTML>Vážený Mailo, nečtení podmínek je lenost (a <b>Váš</b> osobní problém) - třeba ty naše jsou sepsány heslovitě, dostatečně stručně a dost jasně, mohly by být i třikrát delší. Tím pádem si troufejte tvrdit co chcete, ale stránky a fórum k nim umístěné na dvou různých doménách <b>je</b> spojování účtů a tudíž zakázáno. Osobně nevidím problém provozovat je na doméně jedné, klidně i Vámi placené.

Váš Nípal,
moderátor fóra

PS: Uvědomte si, že (podle podmínek neoprávněným) zabráním si prostoru připravujete o prostor jiného potenciálního uživatele, resp. přibližujete čas nákupu nových disků. Disky nejsou bezedné.

PPS: Thalia vidí do seznamu existujících/smazaných webů, takže ví, že zmíněný web byl smazán, doufáte tedy marně.

PPPS: Vaše osobní problémy neřešíme.

PPPPS: Přidělený prostor 1 doméně může být i 500 MB.</HTML>
Precetl jsem si to a musim uznat ze jsem podminky porusil.

Je mi lito ze jsem svym "osobnim problemem" (jak uvadite pane Nípale) zpusobil skutecnost ze si lide musi sve webove stranky prezentovat u jinych firem a vy tak prichazite o "ksefty".

Jen si dovolim podotknout... nepotrebuji mit prostor 500MB, stacilo by 200... 150 na web a zbytek forum. Samozrejme 2 domeny, protoze prezentovat tym zobrazovanim bile stranky opravdu nepotrebuji.

Jen mi proste pride smesne ze toto forum smazete a jine "mrtve" stranky funguji treba i vice nez 2 roky bez povsimnuti. o warez tematice nebo xxx strankach ani nemluvim.

vesele velikonoce
Na to můžu jen dodat: Pokud mi záleží na spolehlivosti prezentace, zaplatím si za pár korun hosting (navíc bez povinných reklam) a v případě problémů kamenuji poskytovatele. Na free hostingu spolehlivost nehledám.
Presne tak napr u gigaserver mas hosting za par koruniek ...