zmenšení prostoru stránky a odstranění lišty

Nedávno jsem tady řešil problémy se zobrazením stránky. Teď jsem si to i ověřil, gragiku stránky (minimálně nerespektování okrajů nadefinovaných v css) rozhazuje lišta. Bohužel ta nejde vypnout a při jejím zapínání mě na tento problém nikdo neupozornil. Jak jsem se dočet ve fóru, stránka nejde zrušit a založit hned znova. Jedině smazat data a čekat měsíc. Nebo se najde nějaký dobrý admin který mi to přepne zpátky? Děkuji.
Vláďa
Žebych to měl v administraci reklamy jenom já? "Tato možnost je pouze jednosměrná (nelze to již zpátky vypnout)."
Tyhle hlášky fakt miluju, ale raději bych viděl odpověď někoho kompetentního. Pokud něco nejde vypnout, měli by aspoň informovat o dalších důsledcích - to by mi přišlo solidnější. A né to zjistit až když to zapnu...
Tak když máš tyhle hlášky tak rád - tady je ještě jedna. Ty umíš číst až když zapneš lištu? :-D Potom tady píšeš blbosti typu: "...při jejím zapínání mě na tento problém nikdo neupozornil..." (přitom to upozornění je o 2 řádky výše tučně!). A to, že se ti špatně zobrazuje web je nejspíše "kvalitou" tvých znalostí jeho tvorby. Odskoč si na http://jakpsatweb.cz :-))
<HTML>V nastavení reklamy se jasně píše:

<strong>Volitelné zobrazování reklamní lišty</strong><br>
Nabízíme Vám nově možnost zdarma navýšit prostor pro Váš web na celkových 500MB výměnnou za zobrazování reklamní lišty na všech stránkách Vašeho webu. Tato možnost je pouze jednosměrná (<strong>nelze to již zpátky vypnout</strong>) a nenahrazuje zobrazování reklamních bannerů, které jsou i nadále povinné).

Dokonce je to tam zvýrazněno. Takže by ses měl rozčilovat spíš na sebe a ne na Lamu, který má pravdu.

Lištu jsem ti na fonoklub.wz.cz vypla. Kdybys případně dělal další hokuspokusy s lištou a chtěl ji zase vypnout, tak použij některé z již založených témat se žádostmi o vypnutí nebo email krizek@webzdarma.cz.</HTML>
Díky moc za vypnutí.