Jak vložit HTML kod do editoru

Zaregistroval jsem si web bez problémů. Jen nevím kde v administraci najdu HTML editor? Také kde a jak vložím kod pro zobrazování videa z YOU TUBE, MEGAUPLOAD a podobných serverů.
<HTML>HTML editor tu není (nepočítám textový editor ve správci souborů, který stejně nedoporučuju používat). Musíš nahrát vlastní html soubor obsahující tvůj kód. Základem je mít alespoň soubor s názvem index.html (či index.php), který se zobrazí po zadání tvé adresy.</HTML>
Jednoduše řešeno. WZ nemá žádný generátor stránek typu webgarden a nemá blogovací systém.

Vše je v režii uživatele. Tedy, zda si stránky napíše sám nebo použije existující aplikace jako wordpress, phprs a podobně, které si sám nainstaluje.
Chtěl jsem si udělat hlavně web s TV online. Nechtěl jsem v tomto připadě používat známé TV z netu ale přesto kvalitní tj. RAI UNO, TVE, SCI FI.com, MTV, FOX MOVIES, MBC 2 a další. Jak mám ale vytvořit nějaký editor nazvat si soubor index a potom jej nahrát na server je pro mě španělská vesnice:-) Používal jsem server webovastranka a estranky.
Nečekej nějakou zázračnou radu v jedné větě. Budeš se to prostě muset naučit. Začni třebna tady: http://www.jakpsatweb.cz/navigace/zakladni-kurz.html
Stránky mám hotové, ale když je otevřu objeví se jen nesmysly a hyeroglify. Kde jsem udělal chybu? Děkuji Michal
Slovo "hotové" má určitě i jiný význam, než se nám snažíš namluvit...
No teda máš dobrý smysl pro humor, ale já potřebuji radu. Já nejsem jako ty takovy borec že vím vše Lamo ty, která jsi měla problém z index.html. Tak buď poraď nebo si to nechej na jindy. Neuraž se ale opravdu ty vtípky si nechej na jindy nebo někde jinde.
Tak zahoď MS Publisher a pořiď si HTML editor. Výběr najdeš např. na http://www.jakpsatweb.cz/editory.html

To není humor. To myslím vážně.
6ádné hieroglyfy nevídím - teoreticky se manikura také dá dělat zřeba kosou, ale to to pravé

Pokud chceš experimentovat s MS Publisher tak alespoň výsledek ulož nebo exportuj jako HTML - ale spíše by to chtělo něco určeného přímo na tvorbu HTML
Budu hádat. MS Publisher? Co k tomu dodat. Naletěl jste podvodníkum od Microsoftu. Publisher není nástroj na tvorbu webových stránek. To, že je tam tlačítko uložit nebo exportovat na web. či jak to tam je, je pouze jejich klamavá reklama. Výsledek vidíte.

Jestli chcete udělat nějaký web, použijte MS FrontPage. Tento program rovněž nedoporučuji, ale co nadělám. Je to pro internet aspoň menší zlo než publisher.
PS: koukám, že tu něco krade a zaměňuje písmenka :-)
Super mockrát díky, prostě přísloví učený z nebe nespadl na mně přímo ukazuje. díky
No já vždycky myslel, že Microsoft Publisher není prezentovaný jako nástroj na tvorbu webových stránek, o to překvapivější je to, co jsem nalezl na wikipedii:

Do balíku Microsoft Office byl zařazen v roce 2003 jakožto nástupce FrontPage. Pro jeho velkou oblíbenost a jednoduchost si svou tradici udržel a poslední provedení je možno vidět v balíku Microsoft Office 2007.

Program dokáže vytvářet vizitky, formuláře, ale především webové stránky a prezentace. Ke tvorbě webových stránek a prezentací uživatel nemusí umět programovat nebo znát značkovací jazyk HTML (který je pro tvorbu www nezbytný) - vše se vytváří pomocí textových polí, do kterých uživatel vkládá obrázky a text.
<HTML>Haha, to je síla :-))</HTML>
Už to jdu spravit ...
Na wikipedii může přispívat kdokoli. Klidně i blbeček, co o HTML prd ví.
Už je to na Wikipedii opraveno. Snažil jsem se držet při zemi, ale i tak netuším, jak dlouho to v této podobě vydrží.
Michal::: Koukám, že bych ti klidně mohl půjčit nick. Do tvého manikurapedikura kšeftu asi dlouho (podle stavu webu) nikdo nepáchne a klidně se vsadím, že tenhle "zdroják" neopravíš. Chtěls radu? Smazat! Začít znovu - třeba na http://jakpsatweb.cz (info pro tebe - to je odkaz na webové stránky - nakopíruj si jej do adresního řádku prohlížeče a odentruj). Předpokládám, že o Linkification jsi neslyšel.

PS: zoufale si lámu svoji lamí hlavu, kde jsem vlastně měl ten tebou zmíněný problém s index.html ?