Ukradený obsah stránek

Jak je možné založit stránky www.regenerace.kromeriz.wz.cz když se v úvodu při zakládání nových stránek píšě že uprostřed názvu nesmí být tečka.Navíc obsah těchto stránek mě byl ukraden z mého www Hledám teda jak tyto stránky zrušit když podpora webzdarma je na pomoc hluchá.Věděl by někdo řešení?
www.regenerace.kromeriz.wz.cz, regenerace.kromeriz.wz.cz, kromeriz.wz.cz

Tyto adresy jsou jedno a to samé. A spadaji pod jednoho uživatele. Primárně je pouze kromeriz.wz.cz. subdomén pak může být jakékoli množství. Všechny se přesměruji na hlavní adresu.

No a pokud jde o krádež, tak zde je několik možnosti.
1) Domluvit se s danou osobou.
2) Podat na něj žalobu.

WZ s tímto nemůže nic dělat. Pokud neprokážete, že Váš web je skutečně Váš. Jelikož si můžou obě strany protiřečit, pak nezbývá nic jiného, než co jsem uvedl.
<HTML>Sice na podporu přišel email z jiné adresy (i když ze stejné IP), ale pro jistotu to napíšu i sem tobě:

Teď jsem z toho trochu zmatená. Ten web je registrovaný na adresu, ze které jsi psal na podporu (a psal jsi dnes, tak jakápak hluchá, wz neposkytuje 24hodinovou online podporu). Takže si vlastně stěžuješ na vlastní web.

Asi nechápeš, že wz poskytuje také doménový koš, tj. před svou adresu můžeš napsat cokoliv a přesměruje tě to na tvou adresu. Tj. regenerace.kromeriz.wz.cz zobrazuje to, co je na kromeriz.wz.cz (pokud to majitel webu nemá nastaveno jinak např. pomocí .htaccess). Stejne tak hokuspokus.kromeriz.wz.cz atd.</HTML>
No ono výroky typů "moje www" a "ten web" příliš pochopení nepomáhají

A co web aeroklub.kromeriz.wz.cz? Ten se objeví při zadání site:kromeriz.wz.cz do Googlu. Celé to budí dojem, že pod kromeriz.wz.cz se ukazuje obsah webu krb.wz.cz (to je asi ta teorie o ukradení webu).

A nebo má tedy dotyčný Pomoc na propagaci sklanářské firmy web krb.wz.cz a pak i web kromeriz.wz.cz se stejným obsahem, který je prezentován na různými doménami čtvrtého řádu. A tudíž se mu to na WZ celé nějak vymklo z rukou.

Web krb.wz.cz na PR3, to na adrese xxx.kromeriz.wz.cz mají PR0. To by mohlo znamenat, že o něm ví Google déle než o těch ostatních. Ale zase při site:krb.wz.cz vypisuje Google jen dvě stránky a ani jedna není domovská (krb.wz.cz), což je zase nějak málo

PS:
Existuje také http://aeroklubkromeriz.wz.cz/, ale ten je skutečně o létání
<HTML>Co se ti na "ten web" nelíbí? Jestli z toho není jasné, že jsem mluvila o kromeriz.wz.cz, tak ok, příště se polepším a budu vždy vypisovat celou adresu.

Ano a taky existuje regenerace-kromeriz.wz.cz. Těžko říct, kde se ty subdomény vzaly, pokud o nich majitel webu zjevně neví.

Problém byl imho v tom, že tazatel nepochopil, že regenerace.kromeriz.wz.cz patři jemu jako majiteli webu kromeriz.wz.cz. A myslel si, že někdo si ten web zaregistroval a zkopíroval tam obsah jeho webu.

<i>A tudíž se mu to na WZ celé nějak vymklo z rukou.</i><br>
S tím souhlasím :-)</HTML>
Tak to asi bude nějaký "Shotkus vitreus hulinensis"

Já jsem toto:

"Jak je možné založit stránky www.regenerace.kromeriz.wz.cz když se v úvodu při zakládání nových stránek píšě že uprostřed názvu nesmí být tečka.Navíc obsah těchto stránek mě byl ukraden z mého www"

nakonec pochopil tak, že vyjadřuje údiv nad tím, že může existovat něco jako regenerace.kromeriz.wz.cz a ještě s jeho obsahem. Také jsem to pochopil tak, že "z mého www", jak píše, je z krb.wz.cz a tedy, že kromeriz.wz.cz nemusí být jeho web.

Podle hlaviček je poslední modifikace souboru, který slouží jako index na krb.wz.cz, 25.2.2009 v 16:44:02, to co se ukazuje na kromeriz.wz.cz má datum modifikace 27.2.2009 v 20:19:19. Liší se i jejich Etag. Z toho se zdá, že to jsou dva rozdílné html soubory a tedy i weby a tudíž, že tu nedošlo k nějakému "blízkému" propojení obou adres
Tak už to neřešte.Tímto je to objasněno.Díky podpoře vím o co jde.
Poslední "řešící" příspěvek byl: Datum: 28. 02. 2009 18:57 - nebo vidíš nějaký "čerstvější"? :-))