Problém s otevíráním stránek

Dobrej den, chtěl jsem se zeptat, udělal jsem si obecní stránky a od Vánoc je čímdál tím větší problém se na ně dostat, nebo je problém aby se mi načetli fotky. Nevím si už rady, můžete mi s tím už poradit? Dííík
Neodpustím si rýpnutí: "Vítáme Vás na oficiálních internetových stránkách malé obce Makov..."
Jste tedy asi opravdu malá (a nemajetná) obec, když nenajdete několik set Kč na roční provoz "oficiálních" stránek na placeném hostingu. K dotazu - doména wz.cz je trvale nejvytíženější na webzdarmím hostingu - a tím je daná i dostupnost stránek atd.
No, jo. A doména makov.cz je dokonce volná.

Fakt je, že jsem celé odpoledne měl problémy s připojením k internetu, šlo to pomalu a stránky se mi často nepodařilo načíst. Také se zdálo, že svůj den nemá ani ten server, na kterém stránky běží. Nyní, načtu stránky s fotogalerií někdy i za 10s - ale, ruku na srdce, jak dlouho ještě chceš přidávat ty náhledy na tu samou stránku? Nyní je jich tam více než 130 a celkem to zabírá 2MB - rozhodně by prospělo rozložení na více stránek.

Také nějak nemohu přijít na chuť tomu otevírání obrázků do oken, kde navíc ještě ani není možnost přejít na další obrázek (pokud se tedy nemýlím). Myslím si, že stránkám by více prospělo, kdyby každá fotka měla svou stránku, kde by byly ty obligátní odkazy předchozí, následující a také nějaký popis, co dotyčný obrázek představuje, odkaz s návratem na stránku s náhledy a titulní stránku webu. Možná, že by někdy méně bylo více, zatím to dělá dojem prezenční listiny chalup ve vsi. A když už u těch obrázků máš vyplněný alternativní popis tak proč mají všechny fotky: alt="nove"? Alespoň tam napiš Makov, ale každý "alt" by měl obsahovat popis obrázku a pokud nejsou obrázky stejné, tak by stejné neměly být stejné ani obsahy atributu alt.
No obec co má 56 obyvatel, tam naopak velmi chválím krásně provedené a obsahově bohaté stránky :-) Nejsem si jistý, ale tipoval bych, že v poměru velikost obce / kvalita webu jde o velmi výrazný nadprůměr.
Jediné, co bych zvážil, je přesun na nějakou méně vytíženou doménu, pač wz.cz je děsivě pomalý. Může to být stále webzdarma, ale jakákoli jiná jeho doména by měla běhat rychlejc.