FTP připojení

Dobrý den, včera jsem zkoušela nahrát stránky na web přes FTP v Total Commanderu, ale stále se mi zobrazuje chyba 530 Login incorrect. Heslo mám správně. Zkoušela jsem ho i změnit a stejná chyba. Přes správce souborů mi stránky nahrát jdou, ale.....
Index souborů, které bych potřebovala nahrát je přes 200 a vy tam nenabízíte možnost nahrát celou složku a po jednom je to celkem pakárna. Prosím o pomoc. Web o který jde je linyfsi.kvalitne.cz. Díky V.
Když sem nedáš FTP log, těžko můžeš čekat rozumnou odpověď. Věšteckých koulí je kritický nedostatek...
FTP log je sakra co? Miluji ironické lidi. Nemuzes normalne rict, tohle nevyresim protoze potrebuji to a to a to? Jsem jen uzivatel, který ti kdyz na to přijde může nějakou tu kouli poslat.
Já se hlásím, prosím, prosím, jednu křišťálovou kouli.


FTP log je záznam o provozu FTP klienta -

je to posané a zobrazené na:
http://faq.webzdarma.cz/pictures/ftp5.gif
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34


PS: jista elementární znalost základních pojmů je potřebná ve všech oborech
Když něco nevím, je třeba hned sakrovat? Problémy s FTP se tu řeší skoro denně. VŽDY je nejdříve požadován FTP log. Není to žádná novinka, ani zázrak. Jestlipak jsi nejdříve hledala ve zdejším fóru a až pak se zeptala?
Citace: "Index souborů, které bych potřebovala nahrát je přes 200..." Si z nás děláš "ironickou" prdel? Kromě prostudování výše uvedených odkazů od ds na FTP log si taky prostuduj třeba http://jakpsatweb.cz - dozvíš se tam, že těch "indexů" není zapotřebí ani polovina... :-D
Ze ja se ptala. Webovky delam v Publisheru, nebudu resit proc, dela se mi to tam dobre. Kdyz ulozite publisher jako html vytvori se vam index.html a slozka index_soubory ve ktere jsou veskere obrazky fotky,.... Proste to tak mam. Hele nechte to byt, ja si poradim. Poradila jsem si pred tim poradim si i ted. Mam pulrocniho kluka nemam tolik casu projizdet diskuze. Nevedela jsem ze kdyz se zeptam, bude problem normalne poradit.
<HTML>Jenže bez toho logu ti nejde poradit, můžeme jen hádat a klást doplňující otázky (a tím ztrácet čas), což bysme nemuseli, kdybychom měli log. Jak vyplňuješ přihlašovací údaje? Más jako hostitele linyfsi.kvalitne.cz? Uživ. jméno je taky linyfsi.kvalitne.cz, heslo je tvé heslo a dál je vhodné mít zapnutý pasivní režim přenosu.</HTML>
Verka: a já jsem nepradil?
Bez ohledu na to jak máš Publisher v oblibě (možná proto, že neznáš nic jiného), tak to není nástroj na tvorbu webových stránek. To jen na zamyšlenou. Ono i to půlroční dítě se dá krmit ledasčím, ale ne všechno je jako krmení optimální.

Lama: ani jeden index není potřeba, když na to přijde. A co takhle ctít trochu antické základy evropské kultury. Vím, že nepocházíš z Evropy a tak s tím můžeš mít trochu problém. Ono latinsky je Lama Lama a seznam index. To, že si někdo vytvoří počítačový žargon, ve kterém je význam slova index mírně posunut a v komunitě , která to používá, jeho význam skoro zapomenut, ještě neznamená, že index souborů je nesmyslné vyjádření. To je podobné jako když byl někdo "na indexu".
Proč se hned vztekáš? Prostě ses ptala na problém s FTP a jediný EFEKTIVNÍ postup je, se podívat do FTP logu. Tak lze rychle a snadno odhalit zdroj problémů. Pokud nám ten FTP log nedáš, NIKDO ti není schopen pořádně poradit. Jen hádat, nebo věštit z koule.
ds::: "A co takhle ctít trochu antické základy evropské kultury." Evropská kultura je založená na antice? Já bych spíše hádal, že evropská kultura se (hlavně v posledních 20-ti letech) zakládá na té americké. A v Americe šéfují černoši... Takže s tou evropskou kulturou to je všelijaké. :-))

Aby to nebyl totální OT: Verka nepsala, že je latinice :-)
Lama: vůbec se ti jako Lamě nedivím...