Nefungující tlačítka v menu

Čau lidi, s tvorbou webových stránek nemám vůbec žádné zkušenosti, ale po (hodně) dlouhých nocích a asi milonu problémů se mi nakonec povedlo dostat je do tohoto stavu:

http://nehty-paruky.wz.cz/

Zatím tam ještě moc údajů není, ale o to víc mě štve, že se knoflíky v menu nedají stisknout. Používám program BlueVoda, nahrávala jsem přes Total Commander ( a dokonce i přes správce souborů v nastavení webuzdarma, protože nevím, jestli musím mít stránky i ve správci i přes FTP). Mohl by mi někdo, prosím, pomoct?
Btw, jsem ženská a ještě k tomu blondýna, takže, prosím, vysvětlení pro blbce....

//Edit: "Nefungující knoflíky" je sice pěkný název :-), ale přeci jen tlačítka jsou vhodnější označení. Thalia
<HTML><i>jestli musím mít stránky i ve správci i přes FTP</i><br>
Jakmile je máš ve správci, tak jsou vidět i přes ftp a naopak. Soubory jsou na serveru jen jednou a ty se na ně koukáš buď přes správce nebo přes ftp. Ale doporučuju ftp - je spolehlivější a uživatelsky přívětivější.

K problému. Tlačítka se nedají stisknout, protože to nejsou odkazy. Jak se odkazy dělají v BlueVoda to nevím, nikdy jsem ten program neviděla, jen jsem o něm slyšela (a nebylo to nic pěkného). Normálně se dělají tak, jak je popsáno v <a href="http://www.jakpsatweb.cz/odkazy-html.html">tomto návodu</a>.

Kromě toho se mi nezobrazují tlačítka v menu, když přes ně přejedu myší. Asi tam chybí příslušné obrázky v příslušném umístění.

A co mi tam chybí úplně nejvíc, je zobrazování banneru. Kód vložený je, akorát je ve výsledku banner překrytý stránkou - kvůli použití absolutního pozicování. Pokud chceš u absolutního pozicování zůstat, tak by bylo vhodné udělat si na spodku stránky pomocí tvého programu nějaý dostatečně velký rámeček a do něj kód banneru přesunout.

P.S.: btw jsem taky ženská, v dětství též blondýna, takže nevidím jediný důvod, proč psát jak pro blbce :-))

P.S.2: specielně pro peta, kdyby sem náhodou zavítal, uvádím informaci, že jsem příspěvek psala minimálně 10 minut, protože jsem během psaní brouzdala po JPW a zkoumala zdrojvý kód stránky. A světe (pete) div se, ale neodhlásilo mě to!</HTML>