Jak odstraním vir ze stránek?

Prosím můžete mi někdo poradit, jak mohu odstranit vir ze stránek? Mallware vir se mi ukazuje a nechce mě to pustit dále. Je nějaký rychlý a kvalitní způsob?
Nejrychlejší je nahrát stránky znovu. Za pár sekund je odvirováno.
To jsem dělala mnohokrát, obsah webu jsem smazala, v počítači zkontrolovara antivirem a znovu nahrála na web a furt stejné. Nebo mám stránky smazat úplně a znovu založit?
A změnila jsi heslo k FTP? Ono ty viry se tam nahrávají odjinud a to díky přístupovým údajům, které získaly z napadeného počítače. Pokud se změní heslo, tak jim ty přístupové údaje budou už k ničemu a přestanou napadat stránky.
Bohužel heslo je měněno x krát ... a právě už si nevím rady :/
V tom případě znovu důkladně zkontrolovat počítač, změnit heslo, ale nikam do počítače ho neukládat. Zkontrolovat soubory i u sebe na počítači, zda tam nejsou škodlivé kódy.
Jestli FTP používá ještě někdo jiný nebo jiný počítač, tak to samé provést i tam.
Hele a jak se to "Mallware vir se mi ukazuje a nechce mě to pustit dále" projevuje? Hlásí to antivir nebo prohlížeč? Pokud to hlásí prohlížeč, tak tady budeš muset nějakou chvíli čekat, než to odblokuje prohlížeč, respektive Google. Google při indexaci kontroluje i závadnost stránek, a pokud zjistí škodlivost, tak dá stránku do černé listiny, a u prohlížečů se pak objeví varování. Jakmile při další kontrole Google zjistí, že stránka je již v pořádku, tak ji odebere z černé listiny a stránka pak bude přístupná. Jenže odblokování trvá nějakou dobu a ty s tím nic nenaděláš. Jedině jim dát echo o znovu ověření.