odchozí a příchozí pošta

Nedaří se mi odeslat a přijmout poštu. Po odeslání píše zprávu: Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/web/wz.cz/mail/inc/classes/message.php on line 317

Od klientů mi zprávy nechodí vůbec, nedoručí se do schránky. Jedná se o e-mail: info@justice.wz.cz. Prosím o radu, kde je chyba.....? Děkuji.
Hezký večer, mám podobný problém: sice se při manipulaci se zprávami nezobrazuje "fatal error", ale faktem zůstává, že schránka NEPŘIJÍMÁ NOVÉ E-MAILY. Tento problém trvá již delší dobu; naposledy nebylo možné zprávy ani odesílat, ale to bylo přeplněnou kapacitou... Po smazání starých zpráv odesílat e-maily bez komplikací lze, avšak stále nedostávám žádnou příchozí poštu, a to ani na adresu nastavenou pro zasílání kopií...(!)
Je snad stále příčinou mnoho zpráv ve schránce - jaká je vůbec kapacita? Nevím, co by za tím mohlo být:-(
Děkuji.
Problém stále trvá, chtělo by to asi dotaz přímo na technickou podporu administrátoru.
Taky mi to nefunguje a nemohu přijít na to čím to je.
Včera 22.1.2014 jsem vznesl dotaz na podpora@webzdarma.cz ale zatím bez odezvy..:-( Možná by pomohlo více dotazů na toto téma na administrátora...nebo přejít jinam. Potřebuji mít spolehlivou schránku, kde mi budou chodit e-maili od klientů a ne řešit co jsem zase nedostal za zprávu!
Milan: Víte, že toto je neplacený hosting? Tudíž nečekejte nějakou spolehlivost. Od toho jsou placené hostingy nebo jiné emailové služby.
Docela se divím, že Vy jako podnikatel používáte služeb freehostingu. Kdo chce mít spolehlivý provoz stránek i dalších služeb jakým je i email, ale především mít reputaci, solidnost, pak si rozhodně zaplatí placený hosting.

Rozhodně stačí email na podporu. Není třeba spamovat fórum nebo emailovou schránku podpory. Kdo ví, třeba už to řeší, ale trvá to trochu déle. Navíc u freehostingu nečekejte non-stop podporu. Takže odpověď může chvíli trvat.

BTW: Mezitím, co se to bude u nich napravovat, byste si měl napravit své stránky. Porušujete podmínky zobrazení reklamy na webzdarma. Je zakázáno mít reklamu pouze na úvodní stránce, která nemá žádný obsah, ale obsahuje pouze odkaz "vstupte".
Děkuji ADMINOVI za opravu, vše již funguje O.K.:-)
Také děkuji, vše už je v pořádku :-)
Dobrý den,také jsem se nyní setkal se stejným problémem.Nechodí mi emaily.Info@hmt.wz.cz
Děkuji předem za opravu.A také dotaz,když si převedu účet na placený,budu moct používat např. outlook?
Nefunguje mi prichozi posta na info@tjsokolbudyne.wz.cz
Odchozi je ok.
Diky za opravu,
Jan Prucha
Zdravím, mám stejný problém.
Nedostávám příchozí poštu info@trampove.wz.cz, ale odchozí je v pořádku.

Děkuji za opravu
Michal P.
Bohužel problém trvá od března. Přeposílání e-mailů do jiné schránky. Tzn: info@leceniarekreace.unas.cz na leceniarekreace.unas@seznam.cz. V největší sezónně nefungující e-mail. Člověk by si připlatil, ale kam, webzdarma se zdá-být samozřejmě pro mne v tuto chvíli již nedůvěryhodný, když na problém neupozorní a zůstává tak dlouho bez odezvy. Moravcová
Dobrý deň
Mám podobný problém. Nefunguje príchodzia pošta. Odosielať poštu na iný mail ide. Taktiež ale nefunguje ani formulár na stránke na odosielanie dotazov, presmerovaný na mail. Skúšal som ho presmerovať aj na iný mail, ale nepošle formulár ani tak. Podotýkam, že pol roka dozadu cca ešte šiel.
Už to bolo v poriadku a zas nefunguje odosielanie pošty a formuláre na stránkach. Pošta poslaná z iného mailu na tento domovský príde v poriadku