Problëm s obrazením stranky a lištičky

Nějak se mi včera začly nezobrazovat stránky. Přitom soubory by měly být ok (přehrál jsem je), ale:
a) nezobrazuje se žádná stránka, ani fóru celé, ale pouze první 2-3 řádky
b) horní reklamní lišta z důvodu většího místa (500 MB) tam není také
Děje se něco ve vaší režii nebo mám problém jen já ?
Stejný problém, lišta je bez obsahu a vypisuje mi přes JavaScript jen svou úvodní značku <div ...>, takže mi tím rozhodí a skryje celý obsah stránek. Když se vypne JavaScript, problém logicky zmizí. Nejdřív jsem myslel jestli není problém v reklamním banneru, protože mi přišlo, že je do stránky vložen několikrát, tak jsem ho smazal (nahrál na web prázdný soubor), aby se vygeneroval znovu, ale to nepomohlo. Jedná se o web sluzatky.unas.cz, mám lištu + banner, banner bych měl mít na úvodní stránce nahoře a protože používám PHP, tak mám nastaveno vložení banneru do souboru reklama.html a ten pak na úvodní stránce includuju. Nevím jak dlouho robotovi trvá, než tam ten banner vloží zpátky.

BTW. vůbec by mi nevadilo, kdybyste mi na těch stránkách reklamní lištu vypnuli, zredukoval jsem obsah webu, takže těch 500 MB už nepotřebuju. Pokud jí tam necháte, tak tu lištu prosím alespoň opravte, ať mi to nerozbijí web.

Díky.
Dobrý den,
máme stejný problém (stránky http://ok1jor.unas.cz/) navíc si nejsme vědomi toho, že bychom reklamní lištu zapínali (teď je zapnutá a web se nezobrazuje). Prosíme o opravu.

Děkujeme
Stejný problém,
dělá to asi opravdu reklama, která je zapnutá (nevím proč) Když jsem si uměle tady založil nový profil a stejný web na něj nahrál, normálně vše funguje! Žádnou reklamu jsem nezapínal, 500MB nepotřebuji, ale fungující web ano, sakra! :-(

Nefunkční originální stránky:
http://klidnyden.unas.cz

Funkční "provizorní" stránky:
http://brejtr.borec.cz
Takže osobně jsem si to dočasně fixnul tak, že jsem hned za tag <body> umístil uzavírací tag </div>, takže se mi alespoň zobrazí web. Ale chtělo by to co nejdříve opravit ze strany WZ.
To sice funguje :-) ale u 30 souborů se mi to fakt dělat nechce :-( ...snad se to vyřeší dřív, než mně rupnout nervy a udělám to i těch 29 :D
Tak jasné :D já to mám uděláno tak, že mám společnou hlavičku v jednom souboru a ten pak includuju ve všech ostatních, takže mě stačilo to editovat jen na jednom místě, kdyby jich bylo víc, taky bych se na to vykašlal :)
taky se mě nezobrazují webovky..,. :(((
sao.unas.cz