úplně laický dotaz

Můžete, prosím, pomoct naprosté začátečnici s posledním úkolem do předmětu za 3 kredity? Podle skript jsem si vytvořila tři stránky, ale pokud je uložím na web, nefungují mi vzájemné odkazy mezi nima.Určitě mám špatně napsanou cestu, ale netuším, jak to opravit. Díky za pomoc.
Cesty jsou skutečně špatně napsány ;)

Skoro bych i řekl, že jsi je dělala ve spěchu, protože zrovna u pozvánky bych to viděl jako překlep. Odkaz na "http://3-ukol.webzdarma.cz/pozvanka/.htm" skutečně neexistuje, ale odkaz na "http://3-ukol.webzdarma.cz/pozvanka.htm" už jo. Tudíž tam máš to lomítko navíc.

A pokud jde o ostatní, tak nevím na co jsi v tu dobu myslela ;) Odkazuješ je na něco jiného než je myšleno.
Tudíž doporučuji pročistit si hlavu a projít si všechny odkazy a nastavit jim správný odkaz na dané stránky - pozvánku na pozvanka.htm, anketu? (není to spíše akce?) na akce.htm a úvodní stránku na index.htm.
nevím, na co jsem myslela, když jsem si registrovala tenhle předmět. ach jo. otevře se mi jen index. a po kliknutí na odkaz: chyba 404 sobour nebyl nalezen.
Možná si přečíct začátky HTML by stačilo :-)
No jo no. Kredity se nedávají jen tak. Navíc tvorba odkazů je nejčastěji používaná činnost při tvorbě webů. Co jsi dělala, když se to přednášelo?
Když tak primitivní věc, jako jednoduchý odkaz neumíš, tak si ty kredity ani nezasloužíš. Vím, že pro tebe to není primitivní, ale když ten předmět máš, tak máš i nějaké znalosti, tudíž primitivní je pak skutečně primitivní.

A jen tak. Už jsem ti svým prvním příspěvkem pomohl až až. Pokud ani po tom nedokážeš svůj úkol napravit, tak nevím nevím.
tahle rada mi teď nepomůže, nechci to vzdát... trochu jsem počítala, že mi pomůže dcera. ale nechce se jí do toho, prý to brala jako malá na gymplu a takhle se to už nedělá...
A jak se ti podařilo ty stránky vůbec vytvořit? To je takový problém projít všechny odkazy <a href=""> a zkontrolovat jejich cesty? Návod jsem už dodal:

pozvánku na pozvanka.htm, anketu na akce.htm a úvodní stránku na index.htm.

Stačí jen ty cesty v kódu správně nastavit. A je to. Nic víc v tom nehledej.
dík za radu, už jsem opravila chybu... no na poprvé dobré...psala jsem to podel skript, dálkově studující přednášky nemají... fakt dík