Like box fb priklad

Dobré ráno
Předem bych chtěl poprosit (požádak) moderátorku thalia aby uzamkla nebo smazala ostatni téma.Děkuji.

A ted k věci na obě domény jsem vložil iframe uplně stejně a na starší doméne to funguje jak má a na nové ne.Takže zdrojákem to nebude.Ted ukázka starší doména kde to funguje http://skredman.webz.cz/fb/ a nová kde ne http://crazyyy.wz.cz/fb/ . Po kliknuti na "tosemilibi" se oběví tlačítko potvrdit, kterým se otevře další okno.Fb stránky v příkladu si nevšímejte jen jsem tu nechtěl prezentovat svojí.

A ted kdo poradí s tím aby se problém vyřešil budu rád.Předem děkuji
Vzhledem ke stránce v příkladu to opravdu nebudu zkoušet s účtem přihlášeným k Facebooku na pozadí. Nepřihlášenému uživateli (samozřejmě, když prohlížečem projde požadavek na Facebook a likebox se vůbec načte) oba příklady zobrazí výzvu pro přihlášení.. (taky aby ne, když je to stejný kus kódu).

Vyzkoušej si to s nějakým kamarádem/kolegou/spolužákem..
Kdyby si pořádně četl a nebo na to kliknul.Pochopíš o co mi jde jasně musíš bejt přihlašený na FB.Nejde o vyzvu k přihlašení.Zkus oba příklady s tím že jsi přihlasený odebrat LIKE snad není takový problém aby si to tady řešil.

Zdroják je stejny na obou a proto bych rád dostal odpověd admina proč na jedné domene to jde a na druhe to chce potvrdit a vyskoči další okno.

Děkuji
Začínáš tu být na obtíž a už jen spamuješ. Proč proboha zakládáš další vlákno, když už existuji další dva!

Mno. Konečně vidím adresy, kde jsou ty like vidět. Proč jsi je proboha neuvedl už tam? Bys hned dostal patřičné odpovědi. Místo toho se jen spamuje a hádá. Se pak nediv, žes nedostával řešení.

Jediný rozdíl vidím akorát v přítomnosti horní lišty. A jelikož ta lišta je na té fungující, tak postrádá smysl.

A když už se v tom vrtám, tak u crazyyy.wz.cz vrací facebook po kliknutí na tlačítko chybu - Plugin error. Nevím proč a nechci to řešit. Toto si řeš s facebookem.

Jelikož je to chyba na straně facebooku, tak WZ s tímto nemá nic společného, dokud facebook neřekne jinak. Takže admin ani Thalia ti na toto nemusí vůbec odpovídat.
Takže nespamuji hned na uvod jsem poprosil thailu jestli by to mohla smazat.A už vůbec se nedohaduji.Spíš mi přijde že si přišel udělat trochu vln ty.Kdyby si místo tvého přístupu s jakým jsi prišel pořádne zkusil pochopit problém a klikl na obě domeny tak pochopíš.

Že oba drojáky mám zapsany stejně a že na jedny to normálne jde.Zapiše se to a nehodí to chybu a na druhe ano a chce to potvrdit.Takže to není FB pluginem ale tady na webzdarma.

Vysvětli mi proč by to mělo bejt na straně facebooku když na jedný domene to jde a na druhé ne?

Priklad píše "A když už se v tom vrtám, tak u crazyyy.wz.cz vrací facebook po kliknutí na tlačítko chybu - Plugin error" a pak že to je facebookem.

Jak tohle mužeš napsat když jsem hned nauvod napsal že zdroják na obou je uplně stejný a jeste k tomu jsem dal likebox na 2 stejne fb stránky aby příklad byl jasný a nehledali chyby jinde nez máte.
Aby si to pochopil a ne jen ty a nepřišel zase někdo psát že to je facebookem!A odepsala mi konečně kompetentní osoba.

pišeš:
"A když už se v tom vrtám, tak u crazyyy.wz.cz vrací facebook po kliknutí na tlačítko chybu - Plugin error. Nevím proč a nechci to řešit. Toto si řeš s facebookem.
"
na 1.domene je to zapsaný stejně jako v druhé v obou případech je like box na stejnou fb stránku, jak je možné že na 1.domene to funguje a na druhé ne.
Napsal jsem ti, že nebudu tvé příklady zkoušet s přihlášeným účtem kvůli tomu, jakou jsou zvolil "náhradní" Facebookovou stránku. Pokud jsi nepochopil, smůla.

Tomík ti odpověděl jasně. Iframe je záležitost klienta/prohlížeče, nic jiného do problému netahej (s webzdarma to má souvislost jenom takovou, že se doména crazyyy.wz.cz posílá jako referer v hlavičkách k facebooku).

Facebook navíc v posledních letech (konečně) doplňuje různé "ochrany" uživatelů (násobný share stejného obsahu, častý like/unlike) a opravy (např. kvůli častém přehlašování více uživatelů v jednom prohlížeči). Taky to s tím může souviset. Založ si testovací profil, použij jiný prohlížeč, vyzkoušej si to znova.

Ale vůbec.. mám lepší věci na práci, než se dohadovat s arogantním blbem. Vyřeš si to sám.

A mimochodem, třetí vlákno na stejné téma je vždy automaticky spam ;)
A proč by to jako měla něco mazat? Je slušnost založit si pouze jedno vlákno a držet se výhradně toho. Tys založil jedno a pak ještě jedno duplicitní. Jenže ses nedočkal očekávaného výsledku, tak jsi založil další duplicitní téma. Nepřipadá ti to jako spamování?
Ohledně mého přístupu. Reaguji tak jak vystupuje sám autor (ty). Tak se nediv mých reakcích. Klidně se podívej na jiné témata. Kdo se slušně zeptá, tak ode mě dostane i slušnou odpověď.

Tvůj problém znám. Na stránky jsem se koukal až dnes, protože v těch předchozích jsi žádnou stránku neuváděl. Což vyústilo tím, že jsi dostal jinou reakci, než jsi chtěl. Tam jsem vycházel ze svých znalostí a dodal obecnou odpověď. Což ovšem nemění nic na tom, že se ji nadále držím.

Máš zkušenosti s tvorbou a fungování webu? Dle stránek ano. Takže bys měl pochopit jak se věci mají. Ale evidentně si nevíš rady, takže až tak velké vědomosti nemáš. Nehodlám se s tebou hádat. Jenže ty to nechceš pochopit.
Vysvětli mi, jak tvůj problém může z principu fungování webu souviset s WZ? Stejný kód, ale jiná doména? To není odpověď. Takové věci se běžně dějí. Tvůj kód i následné zpracování se děje vše mimo servery Webzdarma.
Polopatě: Máš stránku, kde máš iframe kód. Webzdarma dostane požadavek na zavolání této stránky. Stránku vytáhne z disku a jeho obsah, který jsi tam vložil ty, odešle zpět klientovi (tobě). To je ze strany WZ vše. Je jedno z které adresy to jde. Na obou dostaneš od WZ stejný kód. To ostatně sám tvrdíš. Zobrazení obsahu iframu se děje už na straně prohlížeče (u tebe). Prohlížeč tuto stránku (like box) zobrazí. Ovšem už ne ze serveru WZ, ale z facebooku. Proces odesílání (kliknutím na tlačítko) se děje formou ajaxového požadavku na server facebooku (opět WZ do toho vůbec nevstupuje - komunikace probíhá výhradně mezi tvým prohlížečem a facebookem. V cestě není žádné WZ). Výsledek zpracování vrací server facebook ve formě json a to přímo do tvého prohlížeče. Tedy žádná objížďka k WZ. Výsledek zpracovává prohlížeč. Takže to, že se objevil odkaz potvrdit, je výsledek mezi tvým prohlížečem a serverem facebook. No a jelikož se toto děje i na mém prohlížeči, tak musí být chyba na straně facebook, který z nějakého důvodu na stejný požadavek vrací odlišné výsledky. V parametru požadavku je i tvá doména, ale tady nechápu jakou roli v tom má, když se zpětně k doméně (k WZ) nevrací. Tady bych to viděl pouze jako statistiku sledování, kde všude se like box zobrazuje. Ale na výsledek zpracování by to nemělo mít žádný vliv.

Chápeš o čem jsem psal? Jednoduše. Veškerá komunikace s like boxem probíhá výhradně mezi tvým prohlížečem a facebookem. WZ dodá pouze obsah kódu s tím iframem, který jsi tam dal ty. Co se děje uvnitř iframu už je mimo WZ.
Z toho důvodu to nemůže být chyba na straně Webzdarma nebo s doménami.

Chyba by to byla pouze v případě, že ten iframe kód by byl špatně zapsán. A jak teď na to koukám, tak ten kód máš špatně napsaný. Parametr src musí obsahovat buď relativní adresu nebo absolutní adresu. Ty tam máš neplatný zápis, který nevím proč funguje. Správně má být http://www.facebook.com nebo https://www.facebook.com - s tím http://. Takže je to spíše tvá chyba. A to jsi to chtěl házet na WZ.
Tak zaprvé nevím kdo tady je držkatý ale já to rozhodně nebudu.Pan Autor: Freeze by si měl uvědomit jaky vyrazy začne používat.Blbem?Uvědom si že jsem s tebou husy nepasl a mezi náma určite bude dost velký věkový rozdíl,tak se podle toho taky chovej bud tak hodný.

Ano založil jsem více vláken a za to jsem se omluvil a požádal moderátorku (slušně),jestli by to mohla dostranit.

Prohlížečem to není mám to odzkoušeny na více a taky s více uživateli.Ano kod je napsaný dobře klidně do zapisu dám svoji fb stránku není problém.

Když tu furt někdo tvrdí že to je facebookem tak proč na jedný domene te co mám zalozenou už dříve to funguje normalně bez chyby a na druhe to nefunguje.Ano funguje to na mem prohlizeči i druhým uživatelům.Tak proč by měla bejt chyba na straně facebooku když je to funkčni?Viděl bych spiše chybu tady na webzdarma v nastavení od nějaké doby v zakládání domen!
Dobrá analýza a uvaha.Je to prohlizecem facebookem.Jasně

1.domena v souboru je iframe funguje mi to jak ma i jinym uzivatelum.

2.domena v souboru zapsany uplne stejne a nefunguje to

stejny zdrojak, stejny priklad jen jiná domená a nefunguje to,ale je to facebokem nebo prohlizecem když v jednom pripade to jde a v druhým ne.Trochu blbost ne?
Vzdávám to!

Evidentně nejsi ani po tom, co jsem se kvůli tobě tak rozepsal, schopný pochopit celou situaci. Natož tak hledat chybu jinde. Tvrdošíjně trváš na své verzi a názor tří lidí - můj, Freezův a Thaliin, kteří vesměs dodali tutéž odpověď, nechceš akceptovat.
Pochybuji, že by někdo rozumný byl schopný ti nějak solidně odpověď.
Jen tak te doplním thalia se tady ted k tomu ani nevyjádřila.

Tak vysvětli proč bych měl hledat chybu v prohlížeči a facebooku,když ten samý iframe na jedne domene ve stejnym prohližeči atd.atd funguje normálně bez problému a když změním domenu,tak nefunguje správně.Co je to za blbost tvrdit že je to na straně fb nebo prohlížeče?Je to vyzkoušeny i na localu a jiným hostingu a vše ok.A hlavně ti ukazuji že na té první to funguje jak má!
Ne nevyjádřila se zde, ale vyjádřila se v předchozím vlákně. Už vidíš ten bordel se zakládáním stejných vláken?

A já se ptám, co s tím má společného WZ? Já zase nikde nevidím souvislost, proč by to měl být problém na WZ, když ten kód se zpracovává někde úplně jinde než na WZ. Jediná spojitost je pouze odlišná doména.
Já nevím proč zrovna u crazyyy.wz.cz to blbne. Ale tento problém bych hledal někde jinde.

Víš co? Jediná rada nad zlato. Vyser se na identický kód z skredman.webz.cz a nahrej na crazyyy.wz.cz kód přímo z facebookové stránky, kde se ten like box generuje.
Jakou spojitost?Asi tu že to na jedný funguje bez problemu a na druhý ne!Proto bych hledal chybu u wz.cz.A kod je vygenerovany a vlozeny na obě domený.A jak mužeš vidět na jedný to jde a na druhy ne a proto to řeším tu!
zajímavý že na té domene co to potřebuji už to najednou jde a do dnešní doby to nešlo a nic jsem s tím nedělal a na crazyyy.wz.cz furt chyba.Je to tady nějaký celý začarovaný.