Změna názvu databáze mysql

Zdravím, potřeboval bych změnit u svého účtu jméno databáze na specifické: do_es, protože služba, kterou chci provozovat, neumí používat databázi s jiným názvem (nebo jsem alespoň nezjistil, jak to u tak složitého projektu předělat).
Ještě jsem chtěl dodat, že je potřeba změnit nejen název, ale i přístupové jméno.
Co je to za službu? Aplikace, která nedovoluje uživatelsky nastavit tyto údaje, je hodně špatná aplikace.
Proč? Protože aplikace se musí přizpůsobit potřebám serveru a ne naopak. A to z toho důvodu, že každý server má jiné požadavky.

Jedním z takových specifických požadavků je i Webzdarma.
Webzdarma poskytuje pouze jednu databázi, která se vytváří při aktivaci. Během této aktivace je vytvořeno systémem nastavené databázové jméno, které nelze změnit. Stejně tak je při aktivaci pevně nastavené přístupové jméno. Jediné co lze změnit je heslo.

Abyste to pochopil. Co když existuje stejný uživatel, který chce to samé? Nastavit databázi na do_es? Pak vznikne závažný problém. Nelze vytvářet dvě databáze se stejným jménem. Takže i kdyby to šlo, tak nikdo Vám nezaručí, že databázové jméno je volné. Pokud je použité, tak těžko Vám někdo vyhoví, protože to nepůjde.
Proto píšu hned na začátku, že ta aplikace je špatně napsána.
Ta aplikace asi nebude zas tak špatně napsána. Spíš v ní Josef Turek neumí najít místečko, kde se implicitní název databáze a účtu dá lehce změnit na údaje přidělené z Webzdarma.