Access Log

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli se u své domény 3. řádu můžu dostat k access logům (pokud jsou vedeny)? Předem děkuji za odpověď.
Access log je serverově zbytečně náročný (v součtu všech requestů), proto se jako takový používá málokde.. Takže si nemyslím, že na webzdarma bude vůbec zapnutý (natož dostupný uživatelům).. ;)
Tak zbytečně náročný na výkon ani ne. To spíše velikostně. Toto se však řeší rozdělením na virtualhosty a časové úseky, kde starší se pak jednoduše zazálohuji nebo smažou.
Ono jde spíše o to, že access logy jsou nadstandard, který se nachází u placených verzí. A ne všichni jej dokážou využit. Ostatně často používaný AWStats využívá těchto logů. Takže pokud je dostupný, tak se vede i access log.

U freehostingu toto nelze očekávat, proč také. Freehosting není určen pro náročné činnosti. Navíc velké procento uživatelů jsou spíše amatéři, kteří ani neví co to access log je.

Takže ne. Webzdarma neposkytuje uživatelům access logy. Leda tak ve výjimečných situací, kdy je potřeba zjistit konkrétní časové okno.

Jinak si myslím, že WZ si vede access logy. Jak jinak by zjišťovali počet zobrazených reklam nebo přenesené bajty za včerejšek ;)
<HTML>Zdravim,
access log mame, pre uzivatelov ale neni dostupny.
Pre vseobecny prehlad navstevnosti odporucam Google Analytics, pre podrobne logovanie sa da docasne pouzit php. Natrvalo nie pretoze to sposobuje zataz + uzivatel na to zabudne a vznikaju velke subory na disku/tabulky v databaze.. nasledne take ucty musime mazat.</HTML>