obnoveni souboru

Stala se mi takova prapodivna vec. Nekdy kolem 10.5.2010 (nevim presne) jsem potreboval provest opravu radku kodu v http://rahan.wz.cz/sudoku.php a pouzil jsem vas online spravce souboru edit...provedl jsem zmenu radku a dal save ... jake bylo me prekvapeni po opetovnem spusteni stranky se zobrazila stranka jakychsi odkazu kamsi ... zkontroloval jsem to opet ve vasem online spravci souboru a zdrojovy kod byl kompletne zmenen?!?! ... soubor sudoku.php jsem tedy smazal a vytvoril tam jen takove provizorium. Databazi mam zalohovanou, ale tento soubor bohuzel ne. Sice tusim, co mi odpovite :-), ale presto se zkusim zeptat. Je nejak mozne obnovit soubor sudoku.php z doby nekdy kolem 1.5.2010?
Dekuji
WZ nedělá zálohy. Takže původní obsah souboru sudoku.php nelze vrátit.

Doporučuji si udělat vlastní zálohu a nespoléhat se na správce souboru.

Nevím co bylo obsahem souboru, ale výsledek je možné částečně získat z Google cache - Zadej adresu http://rahan.wz.cz/sudoku.php jako hledaný výraz do googlu a ve výsledku pak klikni na odkaz Archiv ( http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dDrmilHOF_IJ:rahan.wz.cz/sudoku.php+http://rahan.wz.cz/sudoku.php )
Soubor z cache je mi bohuzel k nicemu, jelikoz to je prave vygenerovane html z php a bylo tam tolik ptakovin, ze si nejsem jistej, jestli bych to dnes po 7 letech znova vyrobil :-))). Zalohu jsem samozrejme mel, ale doslo k vymene pc a Murphyho zakon zapracoval...nestastna souhra okolnosti :-))). No nic...zkusil jsem se tu zeptat jako svou posledni moznost.
puvodne to bylo takhle
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:YgoqQS1Kk5EJ:rahan.wz.cz/sudoku.php%3Flng%3Dsk+rahan.wz.cz/sudoku.php%3Flng%3Dsk&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&client=firefox-a