Starý web, přístup na ftp

Dobrý den, mám tento problém. Postavil jsem asi před 8 lety u vás tento šachový web http://www.sorrowdy.mysteria.cz/. Asi 4 roky jsem je nespravoval, můj život se prostě ubíral trochu jiným směrem a na šachy nebyl vůbec čas. Nicméně v současnosti bych chtěl zase web aktualizovat a hlavně předělat úplně úvodní stránku, neboť z dnešního pohledu již působí strašně zastarale. Problém je ale v tom, že jsem od té doby přeinstalovával počítač a zapomněl jsem si zazálohovat přístupové údaje v Total Commanderu. Také účet pro přihlášení sem jsem musel vytvořit nový abych vůbec mohl do tohoto fóra něco napsat, protože staré údaje si již nepamatuji a nechat si je poslat na email nemá cenu, neboť moje tehdejší emailová adresa již nefunguje. Můžete mi pomoci a napsat co přesně mám vyplnit do ftp v TC abych se mohl opět připojit ke svému webu a spravovat jej? Děkuji moc. Jirka Veselý
Přístupové údaje k FTP jsou stejné jako přístupové údaje do administrace. Takže pokud neznáš heslo do administrace, tak se stejně nedostaneš do FTP.

Toto je zapeklitá situace a je třeba ji řešit individuálně a pouze s podporou WZ.
Napiš email na podpora@webzdarma.cz a požádej je o změnu emailové adresy, na kterou si pak necháš vygenerovat nové heslo.
Není to ale jen tak. Musíš v něm prokázat, že sorrowdy.mysteria.cz je tvůj. To znamená uvést něco co víš jen ty a není to veřejně na webu a WZ to může ověřit. Třeba datum a čas nebo IP adresa posledního přístupu k FTP, soubory, které nejsou na webu vidět apod. Na webu vidím dvě emailové adresy jves@sendme.cz, teseractphotos@gmail.com. Pokud je některá z nich aktivní, pak lze zažádat o změnu na některou z nich.

Nic ale není jisté. Je na WZ, zda ti uvěří a vyhoví ti. Pokud ne, pak máš smůlu a k účtu a souborům se již nedostaneš.
Díky za odpověď. Ano moje současná adresa je teseractphotos@gmail.com, stará nefunkční je jves@sendme.cz. Napsal jsem email na podporu, tak uvidíme co mi odepíší, myslím, že jsme lidi a můžem se v pohodě domluvit, pokud bych o tento svůj web přišel, tak ztratím několik let práce, nejde to jen překopírovat jinam, protože je tam obrovská spousta prolinků na další a další podstránky, musím se tam proto dostat, nemůžu to vzdát.
Dobrý den. Dostal jsem na starost starý web (cca 2 roky se o něj nikdo nestaral) mcvelesin.unas.cz

Mám správně veškeré přihlašovací údaje, ale nemohu se dostat na FTP ani na administraci přes správce souborů na webzdarma. Můžete se na to prosím podívat?