Upgrade Wordpress

Nahrál jsem a nainstaloval jsem wordpress-2.8.4-cs, všechno fungovalo, udělal jsem zušební stránky. WP mne pořád vybízel k upgrade na wordpress-3.0.0-cs, ale automatický upgrade hlásil nějakou chybu, takže jsem stejným způsobem jako předtím nahrál WP 3.0 hlásilo to chybu na řádku 91 wpconfig, vynuloval jsem mysql, to samé, nahrál jsem znovu předchozí verzi 2.8.4 hlásí to jen chybu na jiném řádku (79), podle počtu řádků to má problém s přihranou reklamou Webzdarma.
Prosím o Help jak na problém.
Kam jsi nechal vkládat reklamu? Smaž celý obsah webu i databáze. V administraci účtu si ji nastav Nahoře a zadej cestu k souboru pro reklamu (ten tam musíš samozřejmě dodat). Pak znovu nahrej celý Wordpres na server, protože v těch stávajících souborech už je vložená reklama. Kód reklamy (z tebou vytvořeného souboru) pak musíš - buď přímo nebo pomocí include - vložit na správné místo ve Wordpressu. Znovu nainstaluj Wordpress.
Díky za odpověď. Je mi divné, že po první instalaci to pracovalo bez problému.

Teď jsem to udělal podle návodu, problém to vyřešilo a Wordpress naběhl, bohužel asi nevím kam a jak umístit správně reklamu, protože mi to rozhazuje šablony, sice běží, ale nesmyslně a nepoužitelně.
Když jsem se pokoušel opět změnit nastvení reklamy tak se do příslušné položky administrace nedostanu. ?

Předem děkuji za další nápovědu.
Reklamu bude nejvhodnější vložit do souboru footer.php (v použitém tématu vzhledu) ve složce \wp-content\themes\.
Díky za radu, kterou jsem poslechl. Bohužel stránky mi v tuto chvíli fungují vždycky jen chvilku, vypadá to, že jen do té doby, než provedu první změnu, která zasahuje do databáze, pak to začne hlasit, že databáze je nedostupná a nejde ani administrace ani zobrazování. Vzhledem k tomu, že už ve fóru pak nejsou další stížnostijako začátkem týdne, zá se, že to je nějak vztaženo na moje stránky. Když se pak ale opět přihlásím za nějakou dobu, zase to chvíli funguje. Prosím Help.
Hláška o chybě v připojení k databází se střídá s hláškou:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /3w/wz.cz/s/sylbal/wp-content/themes/limesquash/header.php on line 80 - a pak to zase chvíli jede "normálně". Odhaduji to na "slabé chvilky" wz (anebo tak rychle a soustavně manipuluješ obsahem...). Denervující je, že se to střídá po pěti minutách... :-)
Co to znamená slabé "chvilky wz" ? Pokud to jsou tak časté výpadky, je spíše denervující pomyšlení, jestli to tak tady funguje normálně :-) Manipulace s obsahem databáze by snad vadit neměla, ať už jakkoliv často, je to součást toho, proč si člověk wz vybral ?
Mám problém. Nechce se mi samo aktualizovat WordPress a nevím kde nastavit aby se aktualizoval sám. Poradíte? Děkuji Petr