Nefunkční stránky - výpadek 5.9.2010 [opraveno]

Dobrý den, nezobrazují se mi stránky na adrese:
http://karatetanvald.webzdarma.cz/
Jak vidno z další příspěvků, tak postižených je nás více. Předem děkuji za pomoc.
všichni, a nevim proč zbytečně zakládate každej svoje téma když se to vejde do jednoho :D
Nelze se ani přihlásit na moje stránky :

taktik,wz.cz

ani na :

panelak.wz.cz

Díky.
Technická podpora radí hledat odpovědi zde, ale odpověď na otázku proč najednou stránky nefungují jsem nenalezl !
+1
Taky mi nefungují stránky...z ničeho nic...
To souhlas, ale také bych čekala, že zde najdu info - třeba nejdou servery - a odhad, kdy to půjde ... že něco nefunguje, s tím se dá žít, ale takhle to vypadá, že to ani nikoho moc nevzrušuje ...
Také mě to od včerejška nechodí, někdo by sem alespoň mohl napsat, kdy bude vše v pořádku.
Ludia ani mne ani ftp a ani stránka tak dúfam že sa to dá do poriadku
Taky se mi nezobrazují stránky http://jdomansky.wz.cz/.
Už jsem si myslel, že mi je prostě smazali (to víte, freehosting) a chtěl jsem si je založit jinde, ale teď vidím, že je nás víc, takže to bude chyba na serveru.
+1

jinak je víkend, snad nečekáte že freehosting bude opravovat servery o víkendu? 8-)
Nezobrazují se stránky www.jemalle.wz.cz Kdy budou zase funkční?
Co má podle vás všech vyšší prioritu pro administrátory: Odpovídat na otázky v diskuzi nebo opravovat server?

BTW: Mně taky nejedou. Budu si muset počkat.
to Kit: Nevim jestli to víš, ale administrátoři zde na otázky neodpovídají... od toho je tu moderátorka Thalia. ;-) Nebo spíš není - právě teď.
Zkoušel jsem teď náhodně asi 10 webů na wz.cz (i xf.cz a další) a nejde ani jeden... takže to vypadá, že problém je velkého až globálního rozsahu a to nevypadá vůbec dobře. Ale na druhou stranu by to mohlo adminy popohnat.
Dobrý den
Od jisté doby něco ne wz.cz není v pořádku. Nyní jsem zaznamenal opět výpadek, píšu na podporu, ale nikdo neodpovídá. Chápu technické problémy jsou neustále, ale také by se mi líbilo, kdybych se na fóru mohl dozvědět je problém ten a ten a oprava bude trvat asi tak a tak dlouho.
Přeji všem pěkný den, Jirka
to jirka: Buď v klidu, ubezpečuju tě, že u rádoby konkurenci ic.cz je to ještě mnohem horší... mně tam nejede fórum už 4 měsíce v kuse a můžu s nima komunikovat jak chci... maximálně ti řeknou "přejdi jinam"... což jsem nakonec taky udělal.
Je to tady na vůbec normální? Mě samosebou nefungují stránky také, ale už od února do teď jsem zažil asi 8 výpadků, spomalení, nedostupnosti atd. Vždycky se vymlvila podpora na to, že byli nějaké problémy s DNS, něco se pokazilo atd. mě už to nebaví pořád čekat až budu mít možnost pokračovat s děláním stránek. Mám jedinou otázku: Proč je tady tolik výpadků?
Náhodnou kontrolou jsem zjistil, že nefungují snad všechny stránky na všech domenách pod webzdarma (nazory, wz, apod.). A nikde žádné vyjádření...
1.8.2010 ... je to náhoda, že stránky přestaly fungovat do nového měsíce?

Jinak, co vím já, ping na současný server normálně běží... že by přesun domény na jiný server? Nebo je jen vypnutý Apache?
to mickyprog.wz.cz: Stránky nefungují už od včerejšího pozdního odpoledne.
O tom vím, ale tak den sem, den tam... :D
Uvažování některých dost dobře nechápu. Je to freehosting, nic neplatíte, taky nemáte garantované žádné služby a ani technickou podporu, tak nevím, co by někteří chtěli. U služby zdarma uprostřed víkendu do pár minut řešení i s písemnou omluvou? (A ano, taky mi nejde web.)
Řekl bych, že to nejde nikomu, určitě je to jen dočasné. Chce to klid :)
Jsem tu přes 4,5 roku, za tu dobu trval nejdelší výpadek něco přes 4 dny... což je oproti 4 měsícům na ic.cz (web btw nejde dodnes) opravdu hodně slabej čajíček. ;-) A Thalia je zřejmě na dovolené, tudíž se tu k tomu nemá kdo vyjádřit.