CNAME

Dobrý den, prosím o nasměrování www.sspgs.wz.cz CNAME, aby se zobrazoval obsah stránek z www.sspgs.wz.cz na www.sspgs-zlin.cz.

www.sspgs.wz.cz je zaparkovaná u www.c4.cz a zde již nastavení provedli. Máme požádat u Vás o povolení. Děkuji moc, prosím spěchá.

Gábina
ještě malá oprava, nastal překlep v posledním odstavci:

www.sspgs.wz.cz je zaparkovaná u www.c4.cz a zde již nastavení provedli. Máme požádat u Vás o povolení. Děkuji moc, prosím spěchá.


opravuji:

www.sspgs-zlin.cz je zaparkovaná u www.c4.cz a zde již nastavení provedli. Máme požádat u Vás o povolení. Děkuji moc, prosím spěchá.
Snad by to i jít mělo, viz
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=36830&t=36830
<HTML>Nezakládej prosím další témata, to nic neurychlí. Adminovi jsem tohle téma přeposlala.</HTML>
Děkuji.
Prosím admin mi dá vědět do téhle diskuze, nebo na mail? Jsou to stránky pro školu a vím, že tlačím, ale škola na to spěchá, tak se nezlobte prosím.

Gábina
<HTML>Zdravim,
DNS zaznamy a presmerovania su momentalne nastavene tak ze na wz nemame moznost nieco ovplyvnit..

- www.sspgs-zlin.cz je alias (CNAME) pre www.sspgs.cz
- www.sspgs.cz je hostovane u ignum.cz (na www.sspgs.cz sa nachadza stranka s jednym ramcom (frame) ktory ma zdroj nastaveny na http://www.sspgs.wz.cz)

-> Zmenu je potrebne urobit na webserveri kde bezi www.sspgs.cz, teda u ignum.cz (pre domenu www.sspgs-zlin.cz vytvorit ServerAlias v Apache alebo ekvivalentne nastavenie v inom systeme).
Obratte sa s touto poziadavkou na ignum.cz.</HTML>
Děkuji za odpvěď

Pokud by jsme zrušili nastavení u www.sspgs.cz hostující u ignum.cz, tak by byla možnost nastavit DNS zaznamy a přesměrováni sspgs.wz.cz Vámi tak, aby se zobrazoval obsah stránek z www.sspgs.wz.cz na www.sspgs-zlin.cz?

Děkuji moc za odpověď.
Gábina
Zajímavý úkaz:
Pokud kliknu na odkaz http://www.sspgs.cz/ (mám ho klikací) - a pak dole na Admin, poté nahoře na stránce na banner Webzdarma, tak se sice dostanu na webzdarma, ale v adresním řádku pořád zůstává http://www.sspgs.cz/ - můžu se pak procházet po celém webzdarma.cz (forum, registrace atd.) - a odkaz v adr. řádku se nezmění (zkoušel jsem ve třech prohlížečích).
<HTML>Lama: to je tím framem, který už zmiňoval wide.</HTML>
<HTML>Ano, je mozne aj to co pisete. Nastavenia na nasej strane boli urobene, DNS ku domene www.sspgs-zlin.cz je treba zmenit u c4.. konkretne:
www.sspgs-zlin.cz CNAME sspgs.wz.cz
Co sa tyka www.sspgs.cz, to moze zostat tak ako je (ak vam nevadi frame a jeho dosledky - vid prispevok od Lamy) alebo tiez mozte nastavit CNAME smerujuci na sspgs.wz.cz (a dajte nam vediet).</HTML>
Děkuji moc za odpověď.

Gábina