nedostupná doména

Dobrý den, potřeboval bych zjistit heslo k doméně bowlingukrize.wz.cz
administrátor těchto stránek s námi nekomunikuje a když jo tvrdí že heslo neví.
Potřebujeme tyto stránky pozměnit. Protože jsou zde už velmi zastaralé údaje.
Pokud je tohle "slušný" hosting, pak Vám údaje nesdělí, pokud nebudete kontaktovat podporu z emailu, který je u této domény registrován jako kontaktní.
Pokud znáte registrační email té stránky a máte k němu přístup, pak si nechte heslo změnit přes http://www.webzdarma.cz/posliheslo.html.
Pokud znáte registrační email, ale ne přístup k němu. Tak kontaktujte emailem podporu se žádosti o změnu registračního emailu. Ovšem musíte v něm uvést všechny relevantní údaje, které Vás může identifikovat a nedají se zjistit veřejně.
Pokud neznáte registrační email. Tak bohužel s tím nelze nic dělat. Je povinnosti vlastníka účtu pamatovat si a udržovat registrační údaje aktuální.
Pokud nejste vlastníkem účtu - nespravujete ho, jako zde, pak je situace o dost horší, protože skutečně nejste vlastník účtu, ale ten administrátor, byť je web o Vás. Toto řešení, správa webu, přes prostředníka je vždy rizikové. A ze strany WZ je řešení situace složité, spíše záporné.
Takže nezbývá než se domluvit se Vašim administrátorem, ať dodá přístup. Pokud nezná heslo, tak ať si ho nechá k sobě poslat podle prvního odstavce.