Velké množství nefunkčních webů - 3.února!

Dobrý den, je úterý 3.února 2015 a přinejmenším celý dnešek nefungují mé weby, které na webzdarma mám. Zároveň jsem zjistil, že velké množství namátkou vygůglených webů na webzdarma.cz také nefunguje a domnívám se, že je za vším reklama, která se nezobrazí a nějakým způsobem blokuje načtení celé stránky. Minuty se tak může zobrazovat jen kompaktní plocha pozadí, bez jediného znaku, obrázku.

Zároveň, zdá se, se špatně načítá samotná stránka www.webzdarma.cz - víte o tom?

Prosím, je zde někdo z podpory? Máte zájem na tom vyřešit, spravit toto chování mnoha webů na webzdarma? Kdosi tu napsal, že "schválně chcete", aby weby zdarma nefungovaly, aby co nejvíce lidí přecházelo na placenou verzi. Snad je to jen smyšlenka. Přijde mi, že obchodně, podnikatelsky i lidsky by bylo pro vás i uživatele perspektivní, kdyby nabízený hosting zdarma, podmíněný umístěním reklamy, fungoval dobře - tohle považuji za velký výpadek a trvá již podle informací některých uživatelů několik dnů. Vždyť tohle přeci vaší firmě jen kazí jméno, ne?

Je tu někdo z pracovníků webzdarma? Jste si vědomi této situace? Můžete to spravit? Něco k tomu napsat, čím to je, jak dlouho by náprava mohla trvat? Anebo to snad opravdu děláte schválně, aby... se přecházelo na tu placenou verzi? Nevím, ptám se.

Já i mnozí další žádáme, prosíme o pomoc, nefunkční weby jsou pro mnohé z nás nepříjemnou věcí, což asi určitě chápete.

Štěpán