Problémy s obrázky - kde je chyba?

Jaké mohou být příčiny, že mi na stránce vytvořené ve Wordu, nefungují obrázky. Je mi jasné, že je chyba v cestě k obrázku, ale proč? Vytvořím stránku (index), uložím na server obrázek, uložím web, no a to by mělo být všechno, ne? Dělal jsem to na informatice na ZŠ a nebyl problém, jenže to je 5 let. Teď to už neumím. V názvu souborů nemám velká písmena, nepoužíván ˇa´. Nevím co s tím. Díky za rady, vím, že je to nějakou banalitou.
Jak tak koukám. Tak tvůj web vytvořený ve Wordu není vůbec kompatibilní. Proto se nediv, že se ti obrázek nezobrazuje, protože ten zápis prohlížeč nezná. Respektive zná ho pouze IE.

Nevím o jaký obrázek se má jednat. Dle HTTP požadavků se načítá akorát http://dobrovolnahlidka.wz.cz/index_soubory/image001.png a ten skutečně neexistuje. Pokud se jedná o tento, tak důkladně zkontrolovat, zda vůbec na webu existuje. Zkontrolovat správnost složky a onoho souboru včetně přípony.
image001.png je v rootu webu, viz
http://dobrovolnahlidka.wz.cz/image001.png
, je potřeba udělat mu adresář index_soubory a ten soubor tam přestěhovat, protože tak to má Word rád když dělá webové stránky, respektive k uloženému souboru v tom jeho HTML vytvoří i ten adresář, kde je to všechno ostatní, co našel ve wordovském dokumentu před uložením do HTML, takže s indexem je potřeba překopírovat i vytvořená adresář.