Dôležité

čo ste urobili? normálne som editovala stránku... tú uvodnú som robila niekoľko týždňov a teraz.. sa mi VŠETKO vymazalo a ukazuje mi len


<head> <title>Galerie</title>
</head> <frameset cols="150px, 864">
<frame src="nahled.html">
<frame src="http://boxofficebuz.com/CMS/content/images/ManOnFire.jpg" name=pravy>
</frameset>


No dakujem pekne, už viem, kde si mám tvoriť stránky. Taká dlhá práca vyšla nazmar. A to som nič nespravila.
Pomôžte mi prosím... :(
Pokud "normálne som editovala stránku" myslíš editaci ve správci souborů přimo v prohlížeči, tak máš bohužel smůlu a svá data už neuvidíš (na freehostingu se zálohování samozřejmě nevede). Protože si jistě udržuješ vlastní zálohu celého svého webu, tak to nebude takový problém ;)

Řešení do budoucna? Veškeré úpravy prováděj u sebe v počítačí a na server nahrávej pouze výsledné soubory. A používej výhradně FTP. Tímhle postupem navíc budeš mít vlastní lokální zálohu fakticky "zadarmo".
=X
Do budúcna je mi to nanič, už budem vedieť, že sem nemám chodiť.
Btw, aspoň by som rada vedela, prečo sa to stalo.
Proto, ve správci souborů prostě je taková chyba. Na fóru se to řešilo několikrát, stačí hledat! Trochu blíže: pokud (bez ohledu na doménu) 2 lidé editují soubor se stejným názvem (nejčastěji tedy index.html), dočasné verze se přepíšou.

Pokud nemáš zálohu, je to pouze tvoje vlastní blbost.. :/
Moja veľmi nie ale tak.. xD
A či potom?! Samozřejmě, moje chyba to není. Používáš službu, která je poskytována zdarma a dokonce v podmínkách, se kterými jsi při zakládání účtu souhlasila je odmítnuta jakákoliv zodpovědnost. Takže pokud zálohu nemáš, je to bez výhrady výlučně tvá vlastní nepozornost.. ;)
No já mám sice všechno v na disku v počítači, ale stejně by to nebylo příjemný.