Weby hostované u Vás nefungují - hlásí chybu 403

Dobrý den,

chci nahlásit výpadek všech webů hostovaných u Vás - nezobrazují se, ukazuje se jen chybová stránka 403:

Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
Souhlasím - registruji stejný problém. Doufám v urychlenou nápravu.
A já myslel, že to je chyba na mé straně. Tak jsem rád, že jste se taky ozvali a souhlasím s problémem. Chci ihned nápravu! Po dlouhé době mám čas si tady něco udělat a zrovna to nefunguje.
Ano, servery mají zřejmě výpadek, takže vyčkejme v klidu. Je to WEBZDARMA, takže pracuje pouze do výše úspěšnosti reklamy. Za to nic poskytují celkem dost služeb.
Zdeněk
No vidíte, ani to nebolelo a už to zase jede.
Zdeněk
Naprostý souhlas, už to sice zase jede, ale věcí minimální slušnosti je v případě problémů/údržby apod. uvést namísto oznámení: "Nepovolený přístup!" alespoň informaci o nedostupnosti, ať je důvod jakýkoliv a ne nechat uživatele jak trotly hledat chybu jinde. Co vy na to páni administrátoři webzdarma? Jsem zvědavý, kdy sem někdo z nich umístí odpověď-reakci na tento příspěvek :-)
<HTML>Já reaguju do většiny témat ohledně výpadku s informacemi o průběhu řešení. Tady jsem to ani nestihla a už je to adminem opraveno. Na tom, že se při výpadku zobrazí 403, se nic měnit nebude, vzhledem k tomu, že to tak funguje už roky. Jinou odpověď nemám :-). Za výpadek se samozřejmě omlouváme, týkal se pouze části jednoho serveru.</HTML>
Stejný problém jsem hlásil již 8.2.2014, bohužel bez reakce. Zopakuji:
Error 403
Autor: Louda (tjsone.wz.cz)
Datum: 08. 02. 2014 13:38

Od 6.2.2014 mám problém s odesíláním dat přes formulář (<form name="frmPasswd" method=post action="adprihlaseni.php">) na webu tjsone.wz.cz. dojde k chybě "Nepovolený přístup!" Error 403 . Vše ostatní funguje OK. K této chybě dojde pokud se připojuji přes síť spfree2.cust.sloane.cz . Pokud použiji jinou síť fungují formuláře OK. Poradíte mi, co s tím?