Prodloužení domény II. řádu

Dobrý den, nemůžu nikde najít, kde a jak zaplatit další rok domény II. řádu. Minulý měsíc mi skončila platnost a nějak nevím, co s tím udělat jiného, než ji nechat vyřadit a potom ji znova zaregistrovat, ale to mi připadá riskantní, aby mi ji třeba někdo nevafouknul. Děkuji
<HTML>Před vypršením ti měla přijít faktura na prodloužení. Neskončila třeba ve spamu? Jinak kontaktuj registrátora (info@generalregistry.cz).</HTML>
Díky moc, za kontaktní mail, sama jsem jej hodila do spamu, protože jsem nevěděla, jak se tam zaregistrovat, teď mi snad na tomto mailu poradí. Děkuji.
Takže mi nikdo po dvou pokusech o kontakt neodpověděl, teď mi asi nezbývá nic jiného než čekat, než se opět uvolní a zkusím ji znova zaplatit, jak dlouho to bude trvat, myslím uvolnění domény, abych si ji mohla znova zaregistrovat?
Mno záleží kdo je vlastníkem domény. Pokud jste jim Vy, tak na nic nemusíte čekat. Ochranná lhůta je od toho, aby dosavadní majitel mohl doménu znovu použít.
Ovšem prodloužení domény je nutné provést přes stávajícího registrátora. Což je dle Thalii generalregistry.cz.

Nevím proč neodpovídají. Registrátor by měl odpovídat bez odkladu. Nemáte je náhodou zase ve spamu? Když jste to tam jednou hodila, tak je více než pravděpodobné, že se tam objeví znovu.

Ne, bohužel to ve spamu nemám, vrátila jsem to zpátky, kontroluji i spam, prostě jsem se odpovědi nedočkala, došel mi i papírový dopis od správců domény, ale tam nepíšou nic jiného, než kontaktovat GENERAL REGISTRY.
Tak jim zkus zavolat nebo zkusit ten Live chat. http://www.generalregistry.cz/