Prosím o zrušení stránek

Dobrý den,

zrušte mi, prosím, mé stránky jirka-sisak.wz.cz Tuto možnost jsem v sekci "administrace" nenašel. Děkuji.

S pozdravem

Jiří Sisák
...web se přesunul jinam a doména není potřebná, děkuji ,pěkný den.
Dobrý den.
Chtěl bych deaktivovat moje www stránky ale ne úplně zrušit. Jedná se my jen o to, aby zmizeli z internetu a já je mohl spravovat v administraci a až budu chtít tak je zase zveřejnit. Jde mi o to, že na této stránce nabízím takové menší mikroslužby a před tím, než to rozjedu, musím si zřídit živnostenský list. Jde to tak udělat? Děkuji a přeji hezký den.
Jan Šimek: Nevím nakolik jste zběhlý, protože to vyžaduje trochu složitější úpravy.

Když tak koukám, používáte WordPress. Zkuste se podívat, zda ten tam nemá přímo funkci pro dočasnou deaktivaci. Něco jako režim rekonstrukce, mimo provoz a tak.

Jinak použijte tento postup.
De facto jde pouze o znepřístupnění webu ostatním kromě sebe. Ale jelikož je podmínkou zobrazovat reklamu, tak ta se musí někde zobrazovat. To se dá vyřešit použitím alternativní stránky, kde kromě reklamy bude i informace ostatním, že web je v přípravě.

Mělo by stačit provést toto. Vytvořte nebo upravte .htaccess a do něj vložte zápis:

ErrorDocument 403 /restricted.html
Order deny,allow
deny from all
allow from 111.222.333.444

Místo 111.222.333.444 vložte svoji IP adresu, ze kterého budete jako jediný mít přístup ke stránkám. Lze vložit více IP adres každý na nový řádek (allow from ..).
A vytvořte si stránku restricted.html (název si zvolte jaký chcete, ale upravit v .htaccess) a do něj vložte reklamu a hlášku ostatním.

Vy uvidíte vše při starém, jakoby stránka nebyla deaktivována. Ostatní pak uvidí obsah restricted.html.
Až budete chtít zprovoznit všem, tak stačí tyto řádky vymazat.
A ještě poznámka k tomu restricted.html.
Ostatní budou mít přístup pouze k tomuto souboru. Jiné soubory budou nepřístupné. Což znamená, že v tom souboru nemůžete vložit obrázky, styly nebo js umístěné na Vašem webu. Externí zdroje umístěné mimo Váš web lze použít. Stejně tak můžete vložit styly nebo skripty vložené přímo do stránky.