Nelze se připojit přes FTP

Zdravím,

mám problém se připojit přes FTP ke svým webům na wz.cz, xf.cz i dalších - např. hotelzalozna.wz.cz, vymenaodkazu.xf.cz, brent.wz.cz a dále. je jich více, asi všechny mé. Píše to stále login incorrect. Problém je při použití Total Commanderu i FileZilla a jen z tohoto počítače.
Když to zkusím z jiné IP adresy, tak je to se stejnými přihlašovacími údaji v pořádku. Není nějak blokována tato moje IP adresa ?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=66345&t=66345
stejný problém :( wz, kvalitne, ...
přitom přes tyto stránky (administraci) se k nim dostanu, ale Tcmd FTP stále - 530 login incorrect (z jiné IP jsem ještě nezkoušel)
tak je to nejspíš bloklou IP :(
nyní jsem jinde a jede všechno.
prosím admina (moderátora) o odblokování IP: 82.150.179.81
díky
Dobý den,
dnes jsem narazil na stejný problém nemohu se dostat k administraci souborů, bohužel ani přes ftp. Mohu poprosit o lokalizaci problému a odstranění?

Děkuji
Dobrý den, ten samý problém co Zbyněk, nelze se připojit přes FTP na stránky hazenabph.wz.cz a hobby-web.wz.cz ... neměnil jsem nastavení ani heslo, museli jste zablokovat moji IP. Prosím tedy o zpřístupnění FTP.
<HTML>Zbyněk - nenapsal jsi IP adresu.

Joska - odblokováno.

Radmil - nenapsal jsi IP adresu, ta, ze které píšeš, blokována není.</HTML>
Ahoj, asi před rokem se mi to už jednou stalo a dneska se chci přihlásit přes FilleZillu a hopla - je to tu znovu... :) To staré vlákno kam se psalo už je zamčené tak doufám že to píšu správně:

Prosila bych odblokovat..

Moje IP: 85.71.35.71

Stav: Zjišťování adresy in-nomine.xf.cz
Stav: Připojování k 88.86.113.152:21...
Stav: Připojení navázáno, čekání na uvítací zprávu...
Odpověď: 220 FTP Server ready.
Příkaz: USER in-nomine.xf.cz
Odpověď: 331 Password required for in-nomine.xf.cz
Příkaz: PASS
Odpověď: 530 Login incorrect.
Chyba: Kritická chyba
Chyba: Nelze se připojit k serveru

Mám antivirák Norton a teď jsem byla měsíc v zahraničí bez netu tudíž netuším co se mohlo stát. Každopádně se moc omlouvám a předem děkuji :)
Ahoj, také se nemůžu připojit. Prosím o odblokování IP. Děkuji.

Moje IP: 91.218.188.36

Connect to: (14.09.2012 16:50:33)
hostname=restaurace-ucik.wz.cz
username=restaurace-ucik.wz.cz
startdir=
restaurace-ucik.wz.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER restaurace-ucik.wz.cz
331 Password required for restaurace-ucik.wz.cz
PASS *
530 Login incorrect.
Zdar mám ten samej problém.Také se nemohu dostat přes FTP,ale zkoušel jsem to i z jiné IP a nejde to také.Přičemž ostatní přístupy na FTP na jiné stránky jdou v pohodě.Může někdo poradit

bunkr53.wz.cz
<HTML>Lestat - neblokováno.

Honza - odblokováno.

Radek - IP, ze které píšeš, jsem odblokovala.

<strong>Upozorňuji, že na tyto problémy je tu téma <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=66345&t=66345">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=66345&t=66345</a>! Směřujte je proto tam. Já teď své návštěvy na fóru hodně omezím a admina nasměruji pouze ke sledování uvedeného vlákna - nemá čas sledovat sto vláken se stejným dotazem na ftp, které tu existují a do kterých i přes upozornění někdo píše. Takže pokud máte tento problém s ftp spojením, tak se obracejte výhradně na mail podpory!</style></HTML>
Dobrý den,

poprosil jsem o odblokování na doporučené http://www.webzdarma.cz/ forum/read.php?f=6&i=66345&t=66345 , ale už několik dnů žádná odezva, asi dělám něco špatně :-( ...

prosím o odblokování - IP 85.119.89.48

hostname=sbts-zb.webz.cz
username=sbts-zb.webz.cz
startdir=
sbts-zb.webz.cz=85.119.89.48
220 FTP Server ready.
USER sbts-zb.webz.cz
331 Password required for sbts-zb.webz.cz
PASS *
530 Login incorrect.

Děkuji.
@Walter: Co se třeba naučit číst? Rychle bys našel, tuto větu "Takže pokud máte tento problém s ftp spojením, tak se obracejte výhradně na mail podpory!"!
Freeze: To moc nepomůže. Také jsem upozorňoval v jiném ticketu, ale lidé evidentně neumí číst. I přes Thaliin tučný text a přes můj kritický komentář, dále psali jako by nic.