Založení blogu

Zdravim, mam na sven webu rozjety WordPress, je to teda bida. Lze vedle toho WordPressu rozjet i blog co inzerujete. Pokud ano, jak to udelam ?

Lze nekde najit moznosti co tento blog umoznuje, eventuelně nejake porovnani treba s WordPressem ?

Diky, shiCola
<HTML>Taky mám otázku. Od čeho myslíš, že je tu sekce Blog? (každopádně tam už nepiš, když je dotaz položen zde, duplicity se mažou).

Ano, lze to rozjet i vedle wordpresu, ale nepojede oboje zároveň. Wordpres pojede při neaktivním blogu, pokud bude blog aktivní, na wordpress se nedostaneš (ale na serveru stále bude a po případné deaktivaci bude vše jako předtím). Aktivace/deaktivace na www.webzdarma.cz/blog.

Srovnání s wordpresem pokud vím uděláno není, a nejspíš ani nebude. Ledaže by srovnání udělal nějaký uživatel. Stejně tak co se týče jiných RS či CMS. Nápověda je doplňována na napoveda.blgz.cz.

A protože to vždycky nabízím, tak i tobě. Mám aktivovaný blog na thalia.czechian.net, vlevo dole je odkaz Admin a heslo je testik. Klidně si to poklikej, nic mi nemaž a případné aktivity (nové příspěvky, změny nastavení apod.) vrať do původního stavu.</HTML>
v sekci SQL se zrovna nedávno diskutovala možnost jak neprovozovat Wordpress na WZ na MySQL. Možná by to nebyla taková bída