Neodesílající se emaily

Zdravímm všechny!

Narazil jsem na problém související se zasíláním emailů. Na stránkách mám k dispozici formulář pro elektronickou objednávku. Nicméně, i když se zobrazí potvrzení, že email byl zaslán, tak bohužel žádný email nedorazí, zkoušeno několikrát, vždy se stejným výsledkem. K odesílání emailů používám PHP funkci mail().
Skripty zajišťující odesílání emailu, jsem zkopíroval i na jiný server, na kterým provozuji jiné stránky a z tama mi emaily bez potíží přicházeli, takže si troufám říci, že ve skriptech chyba není, navíc jsem elektronickou objednávku zprovozňoval již loni a vše bylo funkční, snad i z kraje letošního roku.
Prosím o jakoukoliv radu, která by mi pomohla problém vyřešit.
Děkuji.
Mám stejný problém. Někdy to email odešle, někdy ne. Nedá se na to spolehnout a tak sem musel řešit formulář přes externí službu.
Změnil jsem nastavení na serveru, maily by měly začít odcházet. Zkuste prosím nyní.
Děkuji za info. Nicméně problém stále přetrvává.

Zde ukázka skriptu přes který jsem zkoušel email odeslat:

$predmet = "Ahoj";
$email = "info@pramice.wz.cz";
$spam = "2";
$zprava = "blabla";

if ($predmet!="" and $email!="" and $zprava!="" and $spam=="2")
{
mail("nekam@seznam.cz", $predmet, $zprava, "From: " . $email);
echo "<p><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> pravděpodobně jste nevyplnili všechny údaje, nebo nevíte kolik je 1 + 1.</p>";
}

Při spuštění se vypíše, že email byl odeslán, nic však nepřišlo.
Ani do spamu? Jiný mail někde jinde než na seznamu jsi zkoušel?
Ano, zkontroloval jsem spam, i novou záložku hromadné na seznamu. Nic však nepřišlo.
Na jiný email jsem to posílat nezkoušel, mám pouze seznam. Nicméně, stejně určení aplikace vyžaduje, aby emaily chodily i na seznam.
Každopádně když jsem skript, vložený výše, spouštěl na serveru, kde spravuji jiné stránky, tak mi email na seznam vždy došel mezi doručené.
Přeji hezkou neděli, dnes jsem opět zkusil odesílání emailů a konečně email dorazil a to ihned po spuštění skriptu, takže to vypadá, že se vám problém podařilo vyřešit.
Děkuji!