Administrace

Dobrý den, jsem tu po dlouhé době a koukám, že se změnil design stránek. Jak se teď dostanu na administraci svého účtu? Děkuji za radu.
pod horním menu je formulář na přihlášení se...
Děkuji za radu, ale to mi právě nějak nefunguje, když zadám uživatelské jméno a heslo tak se nic nezobrazí. Jenom jak kdyby se aktualizovala stránka a furt nejsem přihlášen. Když zadám špatné heslo, tak to zahlásí, že to nesouhlasí. Tak jsem si říkal, že administrace bude asi někde jinde.
k jakému účtu se zkoušíte přihlásit?
Na zkušební účet marcel-pokus.wz.cz, ale přihlašoval jsem se i další a tam to dělá to stejné. Nemůže to být třeba prohlížečem?
Mám naprosto stejný problém. Nikde není vidět odkaz na administraci, přestože jsem přihlášený.
Marcel - máte povolený javascript? zkoušel jste jiný prohlížeč? píše vám to nějakou chybu? po zadání přihlašovacích údajů se vám tedy zobrazí znovu formulář pro přihlášení? jaký prohlížeč používáte?

Mickey - v pravo pod menu byste měl mít Přihlášen: název účtu a na stejném řádku úplně vlevo je odkaz "Info a nastavení"
Ano po zadání dobrých přihlašovacích údajů mi to nenapíše nic a naskočí opět formulář pro přihlášení. Používám IE, jak dorazím domů zkusím jiný prohlížeč o tom javascriptu si nejsem jistý ale měl bych ho mít.