Smazaná doména

Dobrý den, moje webové stránky byly smazány pro porušení podmínek a na email mi nepřišlo žádné vysvětlení. V podmínkách jsem nenašel nic, co by moje stránky porušovaly,, pokud tomu tak je, tak mě prosím informujte a já nevhodný obsah odstraním. Prosím o obnovu domény, potřebuji svoje stránky pro školní práci.
Dobrý den, omlouváme se, nejspíš došlo k omylu při hromadném odstavování. Doménu jsem vám obnovil.
Mám stejnou zkušenost - žádné porušení, žádný e-mail a 30 minut po vzniku odstavená doména. Ocenil bych funkčnost.
Dobrý den, doména qu.wz.cz byla zablokována z důvodu pokusu o provoz phishingu. Pokud jste se nepokoušel phishingový formulář nahrát vy, je možné že je Váš PC napadený nějakým malwarem.
Pokoušel jsem se nahrát problémovou webovou stránku tak, abych ji mohl ladit on-line nástroji nezávisle na originálu v ostrém provozu. Součástí kódu byl i odkaz na originální verzi, jako u správné citace. Pokud náhodou stránka obsahovala nějaké formuláře, pak byly nastaveny naprosto stejně, jako originál.
Dobrý den, měl bych dotaz, bohužel jsem u nově registrované domény uvedl špatný e-mail. Tudíž se k aktivačnímu e-mailu nesotanu, jak dlouho je tento e-mail aktivní akdy bude doména zase volná? Děkuji.
Konkrétně se jedná o web dreveneklece.kvalitne.cz a správný email je "jakup.ruby@seznam.cz"..děkuji!
qu.wz.cz obnoveno.
Jakub: doménu jsem zrušil, můžete si ji založit znovu.