Výpadky

Tvořím web přes webzdarma, mám freehosting, ale už vícekrát se mi stalo že jsem napsal stránky, všechno se uložilo, fungovalo bez problémů, a z ničeho nic se všechny změny za ten jistý den smazaly a všechno se tváří jakobych vůbec nic nedělal. Píšu přímo na stránkách, takže to dělám tak že něco napíšu a až to funguje tak si to zálohuju. Když ale celý den na něčem dělám a ted se to smaže tak to fakt není dobry. Proč to dělá?!
Dobrý den,

s tímto jsme se ještě skutečně nesetkali. Máte nějaký konkrétní soubor u kterého se problém projevuje/projevil? Jakého používáte klienta pro připojení k FTP?
Dobrý den, zatím jsem si toho všiml jen u souboru styly.css, klienta zatím nepoužívám, jen přimo aplikaci tu na webu (správce souborů - editovat). Začnu používat total commander a uvidím, aspoň budu mít vše zálohované.
Dobrý den, mě už se to stalo hodněkrát, hlavně, když jsem dělal přes online WebFTP, a mi to normálně přepsalo web, a místo svvého webu jsem měl najednou zreklamovanou stránku (naštěstí se mi to už neděje),
Patrik