Výpadky

Tvořím web přes webzdarma, mám freehosting, ale už vícekrát se mi stalo že jsem napsal stránky, všechno se uložilo, fungovalo bez problémů, a z ničeho nic se všechny změny za ten jistý den smazaly a všechno se tváří jakobych vůbec nic nedělal. Píšu přímo na stránkách, takže to dělám tak že něco napíšu a až to funguje tak si to zálohuju. Když ale celý den na něčem dělám a ted se to smaže tak to fakt není dobry. Proč to dělá?!
Dobrý den,

s tímto jsme se ještě skutečně nesetkali. Máte nějaký konkrétní soubor u kterého se problém projevuje/projevil? Jakého používáte klienta pro připojení k FTP?
Dobrý den, zatím jsem si toho všiml jen u souboru styly.css, klienta zatím nepoužívám, jen přimo aplikaci tu na webu (správce souborů - editovat). Začnu používat total commander a uvidím, aspoň budu mít vše zálohované.
Dobrý den, mě už se to stalo hodněkrát, hlavně, když jsem dělal přes online WebFTP, a mi to normálně přepsalo web, a místo svvého webu jsem měl najednou zreklamovanou stránku (naštěstí se mi to už neděje),
Patrik

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata