obnovení služeb

Dobrý den, mohl bych poprosit o obnovení služeb pro doménu ptewer.wz.cz? a pokud by to bylo možné jak sem porušil podmínky? Žádný email mi nepřišel tak snad nevadí že se ptám. Datovému limitu se jenom blížím (+-80%), databází to taky (snad) být nemůže už několik měsíců se na stránkách nenachází jediný skript který by jí používal.
Děkuji.
Dobrý den,

doménu jsem Vám obnovil. Došlo k vygenerování HTML výstupu většího než 15MB - většinou toto způsobuje chyba ve skriptu. Požadavek který toto opakované způsobil byl na skript /curse/calendar.php
Děkuji za obnovení i informace. chyba bylo odstraněna (v některých případech mohlo dojít k zacyklení)
Neexistuje způsob jak tomu předejít? na začátku skriptu registrovat nějakou funkci která by při přiblížení limitu sktiptu ukončla nebo něco takového?
Snažím se dávat pozor, ale při vytváření by přeci jen bylo lepší nějak se pojistit.
Dobrý den,

chtěl bych také poprosit o obnovení domény rcvizovice.wz.cz a sdělení informace, co způsobilo porušení služeb, abych mohl problém následně odstranit. Upozorňující email mi bohužel také nedorazil.

Děkuji
Dobrý den,
doména rcvizovice.wz.cz byla odstavena z důvodu přetěžování serveru a podezření na SQL Injection. Co to je a jak se proti tomuto útoku bránit naleznete například zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/SQL_injection
Dobrý den,
stránky na doméně rcivizovice.wz.cz jsem smazal. Můžete prosím nyní doménu obnovit, aby bylo funkční přesměrování?

Děkuji
@rcvizovice.wz.cz obnovené