pozadí

Dobrý den, zkoušel jsem snad úplně vše co mě napadalo ale nemohu přijít na to, proč se nezobrazuje pozadí, když v HTML kódu je vše správně napsáno a fotka nahrána ve správci souborů. Fotka má být v nejhornější části stránky a dále má pokračovat barva

část kódu ze souboru "styly.css"

#body
{
background-color:#606793;
background-image:url (/body.jpg);
background-repeat:no-repeat;
}
obrázek je nahraný (dříve to fungovalo a teď se najednou nic nezobrazí)

Děkuji za pomoc. (Nejsem v html profík ale dostatečné základy ovládám.)
Vymažte v CSS súbore mriežku pred slovom body
Děkuji, už mi to funguje. To jsem si vůbec neuvědomil.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata