yjc2017.wz.cz ... nedošel potvrzovací e-mail

V sobotu 18.2.2017 jsem registroval yjc2017.wz.cz a ještě jsem nedostal potvrzovací e-mail na yjcfoto@email.cz. Při nové registaci Váš systém hlásí, že yjc2017 je již obsazeno ...
... nějaký nestandardní postup by nebyl?
Děkuji za reakci.
Dobrý den,
zkusil jsem znovu odeslat aktivační email-
Váš aktivační email pro aktivování yjc2017.wz.cz na yjcfoto@email.cz zatím ještě nedošel ...
Zkuste to ještě znova ...
... našel jsem jej mezi spamama ...

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata