Odstavená doména

Dobrý den, jak název napovídá mám odstavený web ale nedošel mi e-mail takže ani nevim v čem je problém, což ani neni takový problém, protože jsem chtěl web stejně smazat ale ani to nejde když mám odstavený účet.

Takže pokud možno bych prosil zrušit služby a nebo mi mužete znovu účet zapnout a já si to udělám sám.
Hosting som obnovil. Bol odstavený z dôvodu preťažovania servera. Pravdepodobne niektorý z vašich skriptov vygeneroval HTML výstup väčší ako 5MB.
Dobrý den, byla mi odstavena doména pokusnyw.wz.cz bez informace o důvodu odstavení (nepřišel mi žádný email).
můžete mi prosím sdělit důvod odstavení. Děkuji
Niektorý z vašich skriptov sa zrejme zacyklil a vygeneroval HTML výstup väčší ako 5MB čím preťažil server. Hosting som Vám obnovil.
Zvládnete mi prosím říct, o jakou jde stránku (abych věděl co opravit)
Napíšte si na podpora@webzdarma.cz a administrátori vám na túto otázku odpovedia hneď ako to bude možné.
Prosím o obnovu odstavené domény www.jiri-v.unas.cz Při mých prvních pokusech s PHP jsem si nechtěně a opakovaně smazal obsah stránek :-( Mail s vysvětlením blokace nedorazil.
Hosting obnovený.
Prosím o obnovu odstavené domény www.jiri-v.unas.cz Existuje možnost zastavit zacyklený skript ode mne, aby nedošlo k přetěžování serveru?
Ak skript spustíte už ho nieje možné z vašej strany ukončiť, buď sa ukončí korektne sám, alebo ho ukončí server po určitom čase. Hosting som vám obnovil.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata