jde se odhlásit od webzdarma ?

zajímalo by mne jestli se jde vůbec odhlásit od webzdarma.cz ne že bych to chtěl udělat ale zajímalo by mne to
prostě smažeš vše ze serveru a časem účet zajde
nebo porušíš podmínky wz a odhláší tě raz dva:-)
Kpar Jarda: tento postup by měl fungovat:

1) vymaž svůj web
2) hoď na něj několik nelegálních mp3 skladeb a indexovou stránku s odkazy na ně
3) bonzni se

(čili jak naznačil knorek)
no já myslel normálně ne že tě vykopnou
Tak to jedině měsíc čekat, nebo prostě slušně požádat administrátory.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata