Statistika návštěvnosti

Dobrý den,

můžu se zeptat, jak se počítá statistika návštěvnosti ? Číslo se mi zdá příliš vysoké.

Děkuji.
Podle mě pomocí nějakého scriptu na serveru od WZ. V přístupech jsou myslím i různí boti, jako je google atp.
Pocita se pocet zobrazenych stranek a to vcetne botu
Děkuji. Mám svoje počítadlo (počítá i roboty) a návštěvnost mi vychází jinak. Můžete prosím napsat něco o tom, jak funguje Vaše počítadlo ?
Jak jiz bylo napsano. Pocitaji se vsechny pozadavky na server pro danou domenu.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata