Hláška "Váš webhosting neběží naplno."

Dobrý den,

přišel nám e-mail o smazání webu, pokud se nepřihlásíme do administrace. Tak jsem to udělali.

Kdy zmizí hláška "Váš webhosting neběží naplno." nebo bude jinak potvrzeno, že to evidujete a web nám nesmažete?

Děkuji.
Dobrý den, hláška zmizí automaticky při další kontrole, tj cca za 14 dnů. Nyní jsem vykonal manuální kontrolu a hlášku odstranil.
Děkuji za rychlé vyřešení :-)

Dobrý den,

také nám přišel e-mail o smazání webu, pokud se nepřihlásíme do administrace. Tak jsme to také udělali.
Zde byl stejný problém, odpověď byla srozumitelná a proto jsem dále kromě přihlášení do administrace nic neřešil, ale 14 dnů již proběhlo a hláška tam pořád je
Mám proto stejný dotaz
Kdy zmizí hláška "Váš webhosting neběží naplno." nebo bude jinak potvrzeno, že to evidujete a web nám nesmažete?
Děkuji za odpověď
Ládínek
aljaskaposta.wz.cz
@aljaskaposta.wz.cz systém se ještě k opětovné kontrole nedostal, vykonal jsem ji nyní manuálně
Děkuji za vyřešení

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata