obnova webu

Prosím o obnovu webu : ukonicku.prodejce.cz/
Obnoveno, nezapomeňte naplnit podmínky použití přihlášením se zde do vašeho účtu, jinak bude webhosting za nějakou dobu znovu odstaven.
Prosím o obnovu webu http://xf-xf.xf.cz/
Děkuji předem
xf-xf.xf.cz - obnoveno
Dobrý den, je možné prosím obnovit web: vlastimil.webz.cz? Děkuji
webhosting vlastimil.webz.cz neexistuje, můžete si jej kdykoliv založit
Dobrý den, web xf-xf.xf.cz je opět nefunkční. Samozřejmě moje chyba, již jsem se dočetl o nutnosti pravidelných návštěv a i pravidelné administrace. Prosím tedy ještě jednou o obnovu. Děkuji
Už jsem to obnovil z administrace. Podle oznámení na zrušeném webu to vypadalo, že jediná možnost je tato podpora, možná by stálo za to tam doplnit, že je to možné uživatelsky, abyste neměli zbytečně tolik žádostí.
Ještě poprosím o informaci k propojeným účtům: pokud si propojím dva účty, bude stačit přihlášení jednou ročně do administrace jen jednoho z nich? Nebo i když jsou propojeny, musím se přihlásit ke každému zvlášť, abyste mi web nezrušili? Předem děkuji za odpověď
Aktualne je potreba prihlasit se na kazdy ucet. Do budoucna by se to melo upravit.
Dobrý večer, omlouvám se opět za stejný dotaz... chtěla jsem poprosit o obnovení webu : http://www.vlastimil.webz.cz/. Už jsem zde jednou psala, nevím, zda jsem udělala chybu v napsání adresy..?..., ale tento web určitě ještě před Vánocemi existoval. Bohužel kvůli mé amatérské chybě- neaktivitě divadelního spolku z důvodu covidu- byl zrušen. Problém je, že nevím, kdy přesně byl zrušen, proto se na Vás obracím s dotazem, zda je možné, že už je nadobro smazaný? Děkuji.
Dobrý den, ke smazání webhostingu vlastimil.webz.cz došlo 20.04.2022 09:05. Založte si jej znovu v jakékoliv placené variantě webhostingu a napište na podpora@webzdarma.cz žádost o obnovení obsahu ze zálohy.
Prosím o obnovu webu: cimelice01.eu
cimelice01.eu - webhosting neeviduji odstaven
Dobrý den, prosím o obnovu webu: http://www.fatka-zahorany009.borec.cz
Děkuji předem
fatka-zahorany009.borec.cz - obnoveno
Dobrý den, po převedení webu supervize.wz.cz na placenou verzi a instalaci https se mi web úplně rozpadl na textovou část a obrázky. Prosím, je možné s tím něco udělat?! Děkuji. M
Postupovali jste dle nápovědy: https://www.webzdarma.cz/podpora/32-ssl-certifikaty-https/531-jak-mam-svuj-web-spustit-jen-na-https-po-instalaci-ssl-certifikatu ?
ad předchozí příspěvek k rozpadu webu - ano, udělal jsem to tím prvním způsobem, automaticky. Stránka se nyní zobrazuje jako https, ale bohužel je rozpadlá.
upravil sem vam konfiguraci WP a jiz to vypada OK
Díky moc! M