Napojení domény 2. řádu

Dobrý den,
v dokumentaci se píše, že jde stránky napojit na existující doménu 2. řádu a můžu potvrdit, že to před cc.a. měsícem šlo - stránky psychologkralupy.wz.cz jsem nasměroval na psychologkralupy.cz a po připomenutí to funguje i s certifikátem.
Chtěl bych teď to stejné pro josefkocar.borec.cz > josefkocar.eu. Web mi ale nabízí jen možnost přesunout registraci domény. Nechci to dělat. S podporou jsme uvázli na mrtvém bodě, tak píšu sem a prosím buď o postup nebo o nastavení adminem (případně včetně https certifikátu prosím).

Děkuji

tv
Dobrý den, postup je následovný: na www.webzdarma.cz po přihlášení do vašeho účtu v části Domény dáte ověřit vaši doménu, následně vyberete možnost Vlastním ji - převést nyní - vyplknit fakturační údaje - pokračovat - dokončit objednávku. A nakonec v části Vyúčtování zvolíte možnost zrušit zálohovou fakturu. Pak již jen nasměrujete doménu na naše servery dle nápovědy https://www.webzdarma.cz/podpora/19-prirazeni-domeny-ii-radu/116-presmerovani-domeny-ii-radu-na-webzdarma-cz
Super, díky moc,
prosím ještě o certifikát pro doménu josefkocar.eu (zatím je tam obecný pro *.wz.cz a podobné)
nasměrujte _acme-challenge.josefkocar.eu pomocí CNAME na _acme-challenge.wzplus.cz. - bez tohoto vám nedokážeme certifikát vystavit jelikož nepoužíváte naše NS.