Webzdarma zvládnete to sami

• Hosting
    • Tvůrce webu
    • Domény
    • Podpora
  • Přihlásit 🇨🇿 🇸🇰
  • Založit web zdarma
Založit web zdarma
  • Hosting
  • Tvůrce webu
  • Domény
  • Podpora

Přihlásit
/webzdarma.cz

Více domén zdarma

Fórum podpory → Více domén zdarma
Zdravím,

zaplatil jsem si základní tarif. Zaližl si doménu zdarma něco.fx.cz a druhou doménu nic.fx.cz.

Nicméně, obě domény zobrazují stejný index.php ve složce web. Nikde jsem nepřišel na to, jak tyto weby oddělit, aby měl každý svoje stránky.

Díky za radu.
3.4. 2025 · 14:19 · autor trading212.xf.cz (trading212.xf.cz)
Kazdy hosting je principialne urcen pro jednu domenu. Pokud je tam vice domen tak zobrazuji stejny obsah.
Podpora 4.4. 2025 · 13:01 · autor xtedy (Podpora)
← Zpět na všechna témata

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb FTP přístup 404 subor nezobrazuje odchozí pošta Více domén zdarma Prosba o obnovení webových stránek Obnovení webu Obnova webu Validace formuláře neproběhla v pořádku pozastavení funkce CRON Antiviry na *.vyrobce.cz Přihlášení Obnovení Nefunkční správce souborů a nemožnost připojení přes FTP Chyba při přihlašování - validace formuláře neproběhla v pořádku Žádost o smazání emailu na doméně 3dtiskarna.kvalitne.cz Prosím o obnovení domény obnovení domény Nelze se připojit přes FTP Školní program Více domén II řádu přesměrovaných na jednu stránku webzdarma Obnovení domény/webu Zdravím, jak mohu změnit název webových stránek ve vyhledávači a logo místo loga co mám na stránkách mi to ukazuje W logo, díky za odpověď. Objednání placeného programu na kratší dobu
Další témata
  • Hosting
  • Domény
  • Tvůrce
  • Podpora
  • WZ pro školy
  • Založit web
  • Přihlásit se
  • /webzdarma.cz
shield wz
STATUS
FTP