Dobrý deň,
rád by som Vám nahlásil poruchu v systéme.
Počet zobrazovaných návštev môjho webu je asi 60x vyšší ako v skutočnosti.
V jeden deň som mal dokonca 9100 návštev a to som v ten deň nerobil nič iné ako migrácia zo starého CMS na Wordpress.
Sníka obrazovky
https://i.postimg.cc/QCfQn1Zw/Snimka-obrazovky-20260213-213829.png
Určite to nie sú reálne čísla ale sa jedná o poruchu v hostingovom systéme.
Vo Wordpresse určite nie je chyba, ten je v poriadku, používam aktuálnu verziu Wordpressu s najnovšou verziou PHP.
Samozrejme veľmi rýchlo vyčerpám prenos dát / trafic, ktorý sa tiež nezakladá na reálnych štatistikách al a fiktívnych návštevách. Jedna stránka má 200 kilobajtov a nie je reálne to aby som mal už na 85% vyčerpaný prenos dát.
Staré CMS bolo výslovne minimalistické, to malo len asi 80 kilobajtov na jednu webstránku.
Budem rád ak túto technickú poruchu odstránite.
Ďakujem
S úctivým pozdravom Jaroslav
Dobry den, kontroloval sem to a dle logu prislo za 12.2. na vas web 12tisic pozadavku. To odpovida cislum v administraci.
Ďakujem pekne za odpoveď.
Vysokú návštevnosť hypoteticky mohli simulovať to, že som dal znovu indexovať stránku na Google a Bing, ale aj tak sa mi tá vysoká návštevnosť nejako nerozdáva.
Možno tiež intenzívna konfigurácia pluginov, využívanie pluginov, plugin search replace, Cache plugin, by mohli vytvoriť množstvo požiadaviek na PHP, nie však na zaťaženie siete (hosting traffic)