Načítání souborů

Mohli byste mi prosím někdo poradit - mám problém se soubory, které na web umístítm (word, pdf, excel) nahraju daný soubor přes total comandera na web, vše se tváří OK, ale když na webu chci odkaz otevřít píše mi stránka nebyla nalezena! Nevím proč, zkoušim to furt dokola znova vytvořit odkaz, znova to nahrát a pořád to nejde? Nevíte někdo co dělám špatně?
zkusil jsem par odkazu na doc soubory na hlavni strane na kuzelkykh.wz.cz a slo to. kde ti ktery odkaz konkretne nejde?
Jediné, co mě napadá jsou špatné názvy souborů. Ale to asi nebude ten problém. Zkus bez mezer, diakritiky a malým.
Díky - přejmenovala jsem to a jde to, tak to asi bylo tím.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata