Proč nejde email?

Zdravím všechny. Snažím se již několik dní odeslat email, ale bohužel marně. Příchozí fungují. Celkem mám v pouště pouze 2 MB. Napadá někoho čím by to mohlo být? Díky za pomoc.
Fakt? Zázrak! Jestli se na ten mejl vůbec dostaneš, a nehlásí ti to forbidden acces, tak i to je zázrak!

Fakt když odsuď http://www.webzdarma.cz/admin/ klikneš na poštovní schránku tak se tam dostaneš? Já mám mejl aktivovanej už tak 2 měsíce a furt nic. Navíc sem to už přestal řešit, páč na fóru wz je milion různých diskuzí na téma mejl. Ale esli tobě fachá aspoň toto, tak chcu všechno vědět :)
Já mám ten mail už asi dva roky. Jak jsem psal. Do schránky se dostanu. Můžu mazat, přesouvat dokonce i psát nové zprávy. Po odeslání však nikdy nedorazili. Do ní však nové zprávy chodí.
Jestli to má stejné příznaky jako jsem je popsal sem:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=39260&t=39260

tak to je zřejmě součást globálnějšího problému a mělo by (snad ...) stačit čekat, neboť na podporu jsem již napsal.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata