Nemůžu se dostat na Správce souborů!

A můžeš mi poradit kde mam vzit Comandera? Nikdy sem ho nepoužíval, ani nepotřeboval - ted mi ho vnucujete, ale OK řek jsem si, mam trochu času a když tvrdíte že je to tak jednoduchy tak to zkusím,ale ouha bez Comandera se nehnu, zkoušel sem to stahnout přes ten odkaz co tam byl v navodu, ale prostě to nestahnu dokud nezaplatím - zkoušel jsem to všelijak, motal jsem se v tom a vysledek je ten, že místo abych pokročil se strankama, nebo s něčím, tak jsem akorat naštvanej. Musím si sehnat Comandera, kterýho asi ted pres svatky těžko někde seženu:-/
Jsi normal ?stáhneš ho na webu !
Caradac: nepotrebujes zrovna commandera, staci ti libovolny jiny ftp klient
Díky za rady, pomohl mi synoveček, poslal mi cosi jinýho přes ICQ a poradil i jak to rozchodit. Ano je to jednoduchý, jen vědět jak na to;-)
Ftp máme zablokovaný poskytovatelem internetu a potřebuju udělat už asi 20 dni něco na webu ale nemůžu chtěl jsem přejít na jiný web třeba na ic. Zatím počkám třeba se to opraví ale už mě to nebaví.
>> Ftp máme zablokovaný poskytovatelem internetu
bus si to s nim vyrikat, at to povoli, nebo zmenit poskytovatele. ftp je jeden ze zakladnich protokolu. to by se taky mohlo stat, ze vam zakaze http a pak treba i email a bude po ftakach
Kdy už se to konečně opraví? už toho mám fakt dost.. hned jak se to spraví okamžitě si svoje soubory beru a jdu jinam! už mě to tu fakt s.. si snad dělaj srandu ne? kdy to jako hodlá jít?
No už je na čase aby s tím něco udělali nejde to už delší dobu a nemůžu aktualizovat!
Navíc vedeni WEBZDARMA se vůbec k tomuto problému nevyjadřila!
>> hned jak se to spraví okamžitě si svoje soubory beru a jdu jinam
nikde to tu nedrzi. je to ale pech, ze dokud to neopravi, tak nemuzes, co? :-D

>> nemůžu aktualizovat
kdyz myslis...
>> Navíc vedeni WEBZDARMA se vůbec k tomuto problému nevyjadřila!
kdyz myslis...
ja nemyslim ale VÍM a v tom je rozdíl ;-)
TOMEK: jo, kdyz to vis, tak to te nebudu presvedcovat o necem jinym. je to ale pech, drtiva vetsina uzivatelu aktualizovat muze a zrovna ty ne.
Tonik: a jak asi když nejede správce souborů a FTP nemám? tak to teda fakt nejde!
no treba ze si stahnes ftp :)
no FTP je dobrý nápad, ale naše politika nám nedovolí FTP, takže pro mně je jediná cesta a to html a správce souborů... takže se ptám, kdy to poběží... aktualizace dělám 1x týdně a už jsou zastaralé... docela bych to ptřeboval... díky
Jaka politika nedovoluje FTP ? co ti brani prenaset soubory v HTML pres FTP ? drive jsem take pouzival pouze spravce souboru ale zkuste si instalovat forum bez totalcomander :)
Zdravím všechny.
Mám dotaz na ty, kteří používají FTP (přes commander). Poněvadž mi správce souborů též nejde. Běžně FTP používám a funguje mi, ale od doby co nám do školy dali nové počítače, tak mám následující problém...
Pustím Commander, pustím FTP, vyplním nové připojení, potvrdím, ale tím to končí. Neobjeví se mi v té nabídce na připojení (nevím, jak to nazvat). Prostě to okno zůstane stále prázdné.
(Asi to bude někde "zakázané" správcem, ne? Pokud ne, mohli byste mi poradit, co a jak?)
Díky
<HTML>Sabina: a klikla jsi na OK nebo na storno?</HTML>
Richard..
.. Normálně na OK .o) Tohle ještě zvládám :o))
.. Fakt ftp používám normálně a i ve škole na starých počítačích to jde, ale na těch nových prostě ne a ne :o(
Dpc uz to uz je vrchol oni si mysli ze my budem cekat az oni se uraci neco urobit s tim spravcem souboru.to uz neni mozny vzdyt to nejede uz vic jak tejden.takze laskave se obudte a zacnete na tom robit.
Napište prosím aspoň kdy to půjde...jestli se mám vůbec babrat s FTP..dík
Nika: ftp nejde mit. to je neco jako jazyk. cestinu mas? ne. ale mluvis cesky. a ubezpecuju te, ze s programama, ktery na svym pc mas, muzes prenaset soubory pres ftp.
Sabina: no tak to asi nejde ulozit... tak zkus navod tady: http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/ - tam se to pripojeni neuklada, ale rovnou se to pripoji, to by snad melo jit
F.3.A.R.1: co si kua myslis, tady nejsi doma, tak se podle toho chovej. dpc to uz je vrchol, co si tady ty lidi dovolej! jestli se ti tady nelibi, tak se laskave sbal a bez si jinam.
Méďák: verim, ze brzo, ale "babrat" se s ftp se kazdopadne vyplati. ftp je nesrovnatelne lepsi nez spravce
Už jsem si zařídil FTP...čekat mě už nebavilo:-)
Je to na *. Muj Total Commander stávkuje takže jsem v . Ale stejně na nás * jako každý admini.
<HTML>2nachos: když ti TC nejede, tak zkus jiného ftp klienta, TC opravdu není jediný. A pro příště si odpusť ta sprostá slova.</HTML>
Tak co! Kdy to pude?