Reklama na indexu

No zajmala by mě následující věc: co se týče mý reklamy na indexu - nezobrazovala se mi - musel sem ji tam vložit manuálně. No na djchemo.wz.cz mám nastavenou reklamu na každý stránce dole - proč se teda nezobrazovala jen na indexu? V všech souborech na disku mám jen skript pro robota... Kontroloval sem to, a zjistil sem, že různý reklamy se liší jen příslušným ID. To mám všude stejný.

Takže otázka - je teoreticky možný, že bych si reklamu zkopíroval odjinud, a přepsal ID? Jak ho ale zjistím?
Mike: pokud máš reklamu na všech stránkách dole a ve zdrojových kódech na lokálním disku máš jen značky, tak po spuštění aktualizované stránky dojde k vložení kódu reklamy do souboru na webu. Z tvého příspěvku nevyplývá jestli byl aktualizován jen index nebo i nějaké ostatní soubory. Zkoušel jsem vkládat reklamu mimo index a nikdy jsem teď na wz.cz neuspěl. Ve všech neaktualizovaných souborech na disku je správný kód reklamy, z doby, kdy vkládání ještě fungovalo. A upřímě řečeno, pokud je reklama všude dole tak nějaký dočasný výpadek na nějkolika aktualizovaných stránkách zřejmě nehraje žádnou roli. Jen je hloupé, že se tím člověk musí zabývat.
Máš pravdu, trochu to rozvedu: No když opomenu těch pár dálších php a html souborů, mám 2 indexy: http://djchemo.wz.cz a http://mp3.djchemo.wz.cz
V obou souborech na disku mám pouze kód pro robota. Když sem se teď nedávno podíval, tak z úvodního indexu reklama zmizela (zůstal tam jen ten kód) ale na indexu mp3 pořád byla. Problém je samozřejmě vyřešenej, reklamu sem z tama zkopíroval; ale i tak by mě zajímalo, proč mi najednou zmizela, když už tam byla vložená...

Stejnak to asi nikdo neví, ale jen tak sem to chtěl nadhodit ;-)
ds: že mě trapná hláška nezbavuje povinnosti zobrazování reklamy? Jasně že ne, ale neni mojí chybou že mi ji WZ nedokáže vygenerovat a tudíš nemohu splňovat podmínky, protože jsem neměl na výběr. (vynecháme-li archyv googlu, o tomto způsobu třeba nebude mít některý uživatel tušení) A trapnější mi příjde že jsem si jí tam musel vložit manuálně. A k tomu surfování s IP WZ: Proč by to mělo vadit? Je snad v pravidlech že se nesmí používát php scripty, které pracují podobně jako proxy?
sry, ale mazat stránky kvůly:
if(@$url)
{
@$fp=fopen($url,"r");
if(@$fp)
{
while(!feof($fp)) echo fgets($fp,1024);
fclose($fp);
mi příjde směšné.
zkoušela jsem, uploadovala 1000x, pořád jí tam nemám :(
Niro:
mě ne, zbytečně vytěžuješ servery a tím je zpomaluješ, což je v podmínkách použití taky uvedeno.

vandatran: koho, reklau? Já jí vidím, teda aspoň tu chybovou hlášku, co se místo ní zobrazuje ;)
BTW: ten kód reklamy mi přijde nějak poupravenej?!
Tom: přidala jsem tam reklamu získané z archívu na google, ale blbě se mě zobrazuje. Nevím jak na to :/
Tohle se mi stalo poprvé a nevim jak to odstranit: normálně vložim přes FTP v Commanderu index,main a menu, že reklamu mam v main. Jenže jak se podivám na mojí stránku na netu-na kód, tak reklama neni v main,ale rovnou v indexu,hned nad kódem framů. U mě v pc tam tu reklamu nemám,jen co vložím soubor na net, automaticky se tam ta reklama připojí. Čim to je a co mam dělat?díky
Problém sem vyřešil - v nastavení admin na wz jsem do Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: dal celou adresu,správně se má dávat jenom název toho souboru,na kterym chci reklamu mít.
Tak pro ty co by měli stejnej problém jako já....
Tom: Zatěžu je to servery, zhruba jako každá průměrná stránka na WZ. Kdyby to bylo podle tebe, tak by na WZ nemohl nikdo hostovat, protože by "zatěžoval server".
Script co odesílá zálohu databáze na mail zatěžuje víc...
Znám člověka co na WZ používá logovací systém, založenej na odesílání údajů o uživately na mail. S jeho návštěvností je to náročný na server asi jako mail bomber...
...mám pokračovat?
Asi ne, co?
Niro:
ale jo, pokračuj, rád se něčemu přiučím.
Aspoň už vím, že pravidelné zpracovávání vzdálených souborů zatěžuje server stejně jako odeslání jednoho obyčejného emailu za 14 dní.
No a vzhledem k tomu, že mail() je na WZ omezenej na 10 kousků / hodina, je jeho systém vážně náročnej, hlavně na generování chybovejch hlášek ;)